Origen De La Vida

Páginas: 5 (1070 palabras) Publicado: 11 de enero de 2013
L’origen de la vida es la forma i època en què s’origina la vida. I per els cientifics van establir una teoria que la vida va evolucionar a partir de matèria inerta i que ara fa mes o menys 4000 milions d’anys.
Existeixen una serie d’observacions que apunten les condicions fisioquimiques en les quals va poder originarse la vida, pero encara no hi ha res segur de com va apareixer la vida.
Lahipòtesis de l’origen de la vida es que l’essar huma a preguntat el origen seu i el dels animals, al principi es pensava que l’havian adoradat els deus, desprès la caigua de l’imperi Romà.
Condicions inicials:La Terra es formada fa uns 4.500 milions d'anys. Al voltant del sol giraven masses anomenades planetoides i que van xocar entre si fent cada vegada mes grans. Després es van gastar algunesfonts radioactives de l'interior d'aquests planetoides. Això va generar un augment de la temperatura important que provocà la fusió dels diferents materials que componien la Terra i va fer una diferenciació per densitat dels seus elements químics i que els seus components. La temperatura superficial va baixar va formar una prima escorça terrestre, la Terra va estar sotmesa a una pluja de objectescelestes.
L'escorça primitiva estava foradada per volcans amb erupcions que donen lloc a una atmosfera formada de CO2,CH4,NH3,H2 i sobre tot de vapor d'aigua. Aquesta atmosfera no contenia oxigen. El vapor d'aigua es va condensar, formant els mars i els rius, fa 3.900 milions d'anys ja hi havia aigua en estat líquid a la Terra. Els gasos que formaven l'atmosfera es van dissoldre en els marsformant un "brou primitiu
El brou primitiu és la dissolució aquosa de composició complexa de materia orgànicai inorgànica present a la Terra abans de l'aparició dels primers éssers vius i d'on es va originar l'aparició de sistemes autopoiètics.
Historia de la vida:Les hipòtesis científiques més destacades són: -Panspèrmia: La vida es va originar a l'espai. -Síntesi abiòtica: La vida prové demolècules orgàniques.
Definició de la vida:Erwin Schrödingeren el seu llibre plantejà diversos aspectes sobre la vida que explica amb l'aparent contradicció respecte a la segona llei de la termodinàmica; els sistemes químics tendeixen al "esordre químic, mentre que els éssers vius mantenen una elevada organització. La seva composició elemental  és força diferent a la de la pròpia escorça terrestre.Schrödinger els éssers vius simplement obtenen energía del medi que els rodeja. D'altra banda, segons Schrödinger, els éssers vius poden produir nous éssers vius a partir d'ells. Avui en dia les diverses definicions de vida contemplen tres característiques essencials:
Replicació: Els éssers vius són capaços de produir descendència.
Relació: Els organismes responen de forma diferent als estímulsprovinents del medi que els rodeja, tant d'altres éssers vius com a les condicions abiòtiques.
Nutrició: Els éssers vius requereixen d'una o diverses fonts de matèria i energia per a mantenir la seva complexitat.

Els polinucleòtids que són partícules encarregades de portar la informació genètica amb polímers que aquestos contenen més molècules més petites. Les diferents formes de vides competienper imposar el seu polinucleòtids sobre la resta i per tant per reproduir-se, poc a poc els nucleòtids. Sembla que els primers polinucleòtids eren cadenes senzilles de ARN, però actualment fins i tot molts virus tenen material genètic en forma d'ADN. Les primeres cèl·lules procariotes: celulesque van poblar la Terra, ja fa 3500 milions d'anys és a dir que no tenien nucli intern separat per unamembrana que recull la informació del ADN i obtenien l'energia de la fermentació de les molècules Les cèl·lules procariotes tenen un estructura molt simple però no obstant tenen la propietat de reproduir-se ràpidament per fissió binària, sota condicions òptimes són capaces de dividir-se cada 20 minuts i per tant originar 4.101.000 cèl·lules en 12 hores.

Les primeres celules eucariotas: Ara fa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Origen De La Vida
  • El origen de la vida
  • Origen de la vida
  • Origen de la vida
  • Origen de la vida
  • Origen de la vida
  • El origen de la vida
  • El Origen De La Vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS