Otilio x2

Páginas: 9 (2017 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2015
EL SHOW DE TRUMAN
Sobre la pel·lícula:
1. Indicar el tema i l’estructura de la pel·lícula (introducció, nus i desenllaç).
El tema del que tracta la pel·lícula és sobre la possible manipulació del món en que vivim. La pel·lícula ens explica els fets que li succeeixen a Truman, protagonista de la pel·lícula. Que, sense saber-ho, ha estat gravat y emes a la televisió des del moment que vanéixer. Expliquen també com intenten fer-li veure el que en veritat succeïa, i de manera que acaba adonant-se compte de tot i finalment actua de manera espontània i fuig d’aquell enorme plató construït per a ell. Entre aquest fets entre ell i una altre noia hi ha una història d’amor.
2. Caracteritzar 3 personatges que t’hagin cridat l’atenció: com són? Què fan? Per què?
Els tres personatges que mésm’han cridat l’atenció són; Truman, el personatge principal, el director del reality show, i un dels treballadors del director. Truman té el paper principal al votant del qual gira tot l’univers en la pel·lícula. És un home de trenta anys amb un treball en una agència de segurs. Truman, poc a poc, va canviant la seva manera de ser, de ser un noi crèdul, al principi passa a ser un noi desconfiat querealitza accions espontànies i inesperades per no poder ser controlat i poder escapar així d’aquest muntatge. M’ha cridat molt l’atenció perquè trobo que és una persona molt innocent, de la qual s’han aprofitat, i això ho veig reflectit a vegades a la vida real. En segon lloc, el director del reality show que es creia com el pare de Truman, i el coneix molt bé. Aquest dirigeix i programa elsmoviments i els fets de la vida de Truman. M’ha cridat molt l’atenció, ja que, aquest home a de tenir molt de valor per poder aprofitar-se d’una persona que ha viscut enganyada durant tota la vida. En tercer lloc, un del treballadors del director, és una persona que treballa també en la creació d’aquest reality. Aquest home al principi no mostrava molt la seva personalitat, però finalment decideix deportar-li la contraria al director, ja que es dona compte de com estan tractant al pobre Truman.
3. Com qualificaries la vida de Truman abans de començar a sospitar? Penses que és una vida plena, feliç i carregada de sentit?
La vida de Truman abans de començar a sospitar era ben plena, feliç i carregada de sentit ja que per a ell la vida que portava era real. Era una vida molt monòtona, semprepassava el mateix i coincidien en el mateix moment. Ell anava a treballar, de camí a l’agència passava per la llibreria, i a la cantonada es creuava amb els dos bessons. La seva vida no canviava mai, fina que un dia es va enamorar d’una noia. la seva relació era molt bona, tot va començar quan en un moment en concret van creuar les mirades. Un altre cop van coincidir a la biblioteca i des de aquellmoment, la seva vida va canviar. La noia el que pretenia era explicar-li tota la veritat, però els directors i els equips de seguretat que hi havia dintre del plató ho van poder frenar.
4. Què passa quan comença a sospitar? Quins sentiments té el protagonista? Per què creus que li passa?
Jo crec que al principi Truman no creu que tot el que li ha estat passant durant tota la seva vida puguiser mentida, però arriba un moment on comença a sospitar. Els sentiments que el protagonista m’ha transmès que té, és probablement una mica de por, ja que, acostumat a aquella vida que l’envoltava, haver de canviar la manera de pensar, veient que totes les persones, les qual creia que eren els seus amic de veritat, l’han enganyat. Potser també s’ha sentit una mica traït, ja que, ell ha donat totala seva confiança a la gent, ha explicat les coses que ell creia més secretes a les persones amb qui confiava, però finalment es dona compte que tots quest secrets que ell ha explicat a determinades persones, no només les saben aquestes sinó que també tots els espectadors que miraven aquest programa.


5. Què descobreix Truman? Per què creus que plora? Què li falta a partir d’aquest...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • x2 descripcion
  • otilio
  • Otilio Montaño y el Plan de Ayala
  • derecho laboral otilio diaz
  • Prueba De Bondad De Ajusta X2
  • Distribucion X2 Y Fisher
  • resuelve x2+9x=36
  • Desafio X2 Fernando

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS