PAC 1

Páginas: 2 (322 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2013
SÍNTESI DEL DEBAT

Síntesi del debat sobre algun dels aspectes o idees més qüestionades o exposades per vosaltres, tenint en compte els referents teòrics del primer bloc

Quinescompetències bàsiques hauria de tenir un psicopedagog/a? Quines capacitats ha d’adquirir per a poder realitzar correctament la seva feina?

Coneixements:

Ha de conèixer les tasques que licorresponen com a professional. Ha d’entendre la política i filosofia del centre o situació on es troba per estar o actuar d’acord amb la mateixa i el currículum en el que actua.

Ha detenir un coneixement sobre el procés d’ensenyament i aprenentatge que es dona amb els usuaris amb els que treballa.

Ha de dominar una base teòrica per una banda i un bagatge de la pràctica,observant les noves realitats i podent aplicar noves maneres de treballar.

S’ha d’envoltar d’un reciclatge permanent en quant a teories, noves maneres d’actuar en segons quinesproblemàtiques etc.
També ha de poder aportar un reciclatge permanent als demés professionals del àmbit en el que treballa, donat el espai o escoltats les diferents dificultats que els hi presentenals docents amb els que treballa per tal de buscar eines noves i properes.

La reflexió ha de ser constant i compartir aquestes reflexions amb els demés professionals ha de formar partdel treball de dia a dia.

Autocrítica: ha d’aportar la capacitat autocrítica per millorar les diferents tasques que així ho requereixin i aportar aquesta manera de treballar a tots elsprofessionals, des de la sinceritat i no des de que no es fa be el treball, autocrítica per millorar.

Assessorament, el psicopedagog ha de poder tenir una visió més global per poder aportarun
assessorament de casos concrets o decisions que s’ha de prendre

Capacitat organitzativa: ha de tenir la capacitat d’organitzar les tasques, ubicar els diferents rols, protocols,.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pac 1
  • PAC 1
  • Pac 1
  • PAC 1
  • PAC 1
  • Pac 1
  • PAC 1
  • PAC 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS