pamela

Páginas: 2 (327 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014
1. A la comunitat on vius, quins riscos hi ha? I al teu poble o ciutat?

No hi acostuma a haver-hi riscos ni d’inundacions ni de focus sísmics en la meva comunitat.
Si quehiha bastantes precipitacions però és per l’època de l’any, però no hi ha inundacions ni focus sísmics.

2.Fixa’t en la fotografia de satèl·lit (a l’esquerra) i en elmapad’intensitat de precipitació (a la dreta). I el màxim de pluviositat (en vermell). Quin dels dos països (Haití o la República Dominicana) te mes riscos d’inundació?

Té mésriscosd’inundacions la República Dominicana ja que primerament té més vegetació i això vol dir que hi ha pluges constants i segona perquè a hi ha 3 punts on hi ha el màxim de pluviositat essentunpotencial candidat a ser inundat. També ens dóna pistes a la fotografia de satèl·lit on ens diu que a Haití no hi ha vegetació i per tant, no hi plou suficientment.
3.Les dadesfanposar la pell de gallina. Zones molt habitades pròximes a les vores de placa impliquen un gran risc de catàstrofe. Però son aquests els únics factors?

a)Si ens fixem en les dadesdemagnitud, penses que el nombre de víctimes depèn exclusivament de la magnitud del desastre? Quins altres factors veus que hi influeixen?
No, depèn d’altres factors com aralasituació de la catàstrofe, si és o no a prop d’una zona poblada. També podria ser que la població estigués amb edificis preparats especialment per moviments sísmics i això reduís elnombrede víctimes sense modificar, clarament, les destrosses materials.

4.Treu-ne conclusions:
a) Després de tota la informació i les activitats anteriors, penses que perquè unriscnatural desencadeni un gran desastre cal un únic facto o uns quants? Posa’n algun exemple

Perquè hi hagi una gran catàstrofe amb greus conseqüències ha de ser el conjunt de
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pamela
  • Pamela
  • pamela
  • pamela
  • Pamela
  • Pamela
  • pamela
  • Pamela

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS