Periodismo

Páginas: 3 (534 palabras) Publicado: 12 de abril de 2012
El primer és un anunci d’un desodorant anomenat “Lynx” de la marca Axe, l’efecte del qual dura 24 hores, tal com especifica. En aquest anunci, els protagonistes són un noi i una noia els qualsapareixen a un llit, fet que dóna a entendre que han mantingut relacions sexuals. A continuació es lleven i es van vestint a mesura que van recollint la seva roba que es troba a diferents llocs de laciutat. Finalment, l’anunci acaba quan tots dos arriben al supermercat, on es van conèixer per primer cop i marxen cadascun per la seva banda amb el carret de la compra, continuant comprant com si no haguéspassat res.
El segon és un anunci d’un perfum anomenat “1 million” de Paco Rabanne. En aquest apareix un noi físicament atractiu que cada cop que repica els dits apareix una imatge diferent: primeruns daus, un got d’aigua on hi cau un gel, ell ben vestit, un casino on es juga a la ruleta, fotògrafs que li fan fotos, un cotxe esportiu molt car i, finalment, una noia que se’l mira a la què li cauel vestit i que separa els llavis sensualment.
Els dos anuncis que s’analitzen pel fet de reflectir situacions actuals, alhora reflecteixen uns valors que tenen a veure amb el moviment postmodernque va seguir al modernisme.
En primer lloc, tots dos, mostren el valor de l’adolescència amb persones joves i que, per tant simbolitzen les idees i l’actitud que es té en aquesta edat i és per aixòque aquests tenen més en compte el present, és a dir el què viuen en el moment que no pas el què ja han viscut o el què els queda per viure. Això queda reflectit en el primer anunci quan el noi i lanoia, tan sols veure’s per primer cop al supermercat, acaben mantenint relacions sexuals, perquè és el què els hi ve de gust en aquell moment i no es paren a pensar en res més que en aquell instant. Elmateix passa en el segon anunci, on el noi gaudeix de tot allò que li està a l’abast sense pensar el què suposarà tota aquella despesa de diners en un futur. Aquesta idea té molt a veure amb el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Periodista
  • Periodismo
  • Periodismo
  • Periodico
  • Periodicos
  • Periodista
  • Periodismo
  • El Periodico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS