Poesia

Páginas: 10 (2394 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
 1. Per queè l'autor de la novel·la i el director del film han psoat el títol de The Constant Garden, El jardinero diel, en castellà; El jardiner constant, en català, a les seves obres? Doneu, com a mínim, tres raons per haver pres aquesta decisió.
La raó per la qual el autor del llibre i drector de la película ha posat aquest nom no la podem saver ja que no savem el que li ha passat pel cappero crec que ha posat aquest nom no nomes per 1 rao sino per varies:
La primera rao per la qual el autor ha posat aquest nom pot ser per el personatge principal (Justin Quayle) ja que era un apassionat de la jardineria i era molt constant, era una persona que ha demostrat al llarg de la película que si es proposava alguna cosa, hu aconseguia sense rendir-se en cap moment i aixo hu demostra moltquan es posa a continuar el treball de la seva dona (Tessa Quayle) que va morir en un "accident"  de cotxe.
Una altra rao, pot ser per el seu jardinar, que encara que no ha sigut un perssonatge principal ni molt menys, ha sigut una peça molt improtatn en la película ja que quan van a casa del seu "amo" (Justin) per aconseguir la informació que havia conseguit la seva dona, el jardiner es el ques'encarrega d'amagar algunes cosses de la seva dona per a que aquella gent no pugui agarrar-hu tot i gracies a ell Justin pot començar a fer la investigació que la seva dona un dia havia començat.
2. Qui narra la història? Com ho fa?
La historia la narra el germa de la seva dona Tessa, ja que ens explica tot com si hagues passat en un passat pero cap dels 2 personatges principals ni Justin, ni Tessaarriben vius al final de l'obra per lo tant nomes queda el germa de Tessa que es també una de les peçes claus de la película i es el únic que podria haver tingut la informació necessaria per explicar tot el que va passar en l'obra, tambe ho podem deduir per el final de la película que s'acava quan ell, dona un discurs en el funeral del seu cunyat, Justin que va morir assesinat per haver arribar aon va arribar amb la seva investigació, i alli podem veure com el seu cunyat fa un discurs sobre ells 2 i acaba dient tot el que la seva germana i el seu cunyat havien aconseguit sobre una conspiracio farmaceutica que fara que l'antagonista de la película acabi a la presso. 
Ho fa des d'un futur, recordant les cosses bones i dolentes dels 2 personatges principals, des d'un principi pero donantsalts durant la seva explicació, donant salts en el futur, en el passat i finalment en el present.
3. Presenteu una descripció física, emocional i moral del personatge Tessa Quayle, Qui i com era Tessa Quayle? (Objectivament) I com es per a Justin (Subjectivament)?
Tessa, era una dona d'uns 20-30 anys, era una donia d'una altura mitjana, amb cavell castany i ulls d'un to verdos, era una donaatractiva amb una complexitat fisica mitjana. A lo referit el seu caracter, tenia un caracter molt "revolucionari" amb moltes ganes de voler canbiar el mon per a que sigui un lloc mes just, era una persona molt "tancada dins seu" ja que durant la película tot el que fa, hu fa a esquenes del seu marit (diplomatic) per no ficar-lo en problemes suposadament, podem veure que es una dona molt lluitadoraque arriba fins a extrems que acaba sent asesinada en un accient de cotxe.
Per a Justin, es una rebel, una inconformista pero que no li dona molta importancía ja que creu que es nomes un "joc" i la deixa al seu aire pero que al saver tot el que havia fet i tota la seva investigació, es va donar conte que era una vertadera lluitadora per la veritat i la justícia i es dona conte que va ser un errorcreure que era només un hobbie el que feia i no molt mes que es el que ha acabat sent.
4. Com es viu la pobresa a través dels ulls de Kyoko?I a través de Tessa?I a través de Justin, com a diplomàtic? Quines diferències hi trobeu entre els 3 personatges i les seves mirades? De les seves 3 ntepretacions, quina us sembla la més real? Per qué? De quina manera son reals totes 3?
Els 3 personatges,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Poesia
  • Poesia
  • Poesia
  • Poesia
  • Poesia
  • Poesia
  • Poesía
  • Poesias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS