politica del centro ies marratxi

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2014
PROJECTE DE TREBALL POLÍTICA



1 Anàlisi

1.1 Al IES MARRATXI trobam diferents organitzacions estudiantils, jo no se res sobre aquetes organitzacions, no se si son sindicats, associacions...Hi ha una que se diu SEPC crec que la seva funció es la de defensar el dret dels estudiants a catalunya i balears.



1.2 Dins de l'institut hi ha un bar, el bar cada any puja els seus preus,crec que quan vaig arribar a l'escola fa 5 anys el “pa amb pizza” tenia un preu de 1`45€ i ara és de 1'80€, els refrescs els tenen a la venda amb una màquina, les cocacoles van 1,05€ i l'aigua 0,70€,l'aigua hauria de baixar de preu ja que per 500ml... A la escola no es recicla casi res, al pati no hi ha diferents poals per els residus i a les classes no mes es reutilitzen els papers, respecte alhort escolar crec que cada any va millorant pero desconec que se fa amb els aliments que s'obtenen.



1.3 Els banys de Batxiller sempre estan tancats i hem de anar als de ESO, trob que aixo no estàgens be ja que hi ha una bona caminata, els de les nines si que esta obert pero els dels nins mai, no entenc per que pero bé. Es una realitat, la gent fuma als banys, jo personalment no mes he vistfumar als de ESO, no se com combatir aixo pero crec que de cap manera se podra evitar que sa gent fumi, se cercaran altres llocs...La bliblioteca respecte a material esta molt bé, pero per als alumnesde batxiller harien de deixar-los llibertat per anar quan trobin i també poder surtir del centre en qualsevol moment.


1.4 Crec que al centre les normes que hi ha mai se ha tingut en compte laopinio dels alumnes, trob que se hauria de tenir més en compte. Les normes de no sortir del centre a plaer per als alumnes de batxiller trob que no es correcte, batxiller és voluntari, si és voluntari perque no poder surtir en qualsevol moment?. Els movils me pareix bé que no se puguin utilitzar A CLASSE pero als passadissos no entenc per que no utilitzar-los. Crec que ya se podria donar la opcio...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • UNIVERSIDAD POLIT CNICA DEL CENTRO
  • Politicas centro america.
  • Division politica de centro america
  • Division Politica De Centro America
  • Centro izquierda politica
  • centros economicos, politicos y culturares
  • Politicas De Seguridad De Un Centro De Cómputo
  • Normas y politicas de un Centro Deportivo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS