Política para amador

Páginas: 4 (858 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2011
TREBALL ÈTICA

CAPÍTOL 7

Explica la paradoxa que hi ha en la guerra segons l'autor.

La paradoxa que trobam a la guerra segons l'autor es el sentit beneficiari o contradictori que la genttrroba a la guerra.
La gent d'avui dia diu que el millor es la pau i que la guerra es dolenta, perque en la guerra hi mor molta gent, pero per altra banda segons l'autor la guerra es bona e elsmoments en els que gracies a les armes la gent pot tenir més feina o el pais va be perque guanya diners, pero per altra banda el que ve a dir l'autor es que perquè els paisos segueixen fabricant armes,cuant segos ells mateixos diuen, la guerra no es bona. Fernando Savater explica que el que s'hauria de fer es acabar amb totes les armes que hi ha al mon, pero el problema està en que lñes armes donenmassa diners al mon de la indústri per fer-ho.
Una altra opinió que dona Savater es la de que si no hi haguesi hagut aquestes guerres, segons ell calcula unes 14.513 guerres, només en els darrers 5.500anys de la nostra història, avui dia els contintnents i paios en els que vivim, no tindrien les polítiques que tenim avui dia, per la qual cosa o podriem estar millor o pitjor (aqixò últim es opiniómeva).

Distingeix entre Pacifístes i Antimilitaristes.

Pacifístes:
Per els pacifistes, la guerra no es pot justificar mai, ja que sepre es produida per la codícia i l'orgull humà. Per elspacifístes es el mateix denominar com a mal als que ataquen a la gent i la maten per pur plaer, com els que lluiten contra aquests de forma armada, encara que aquests últims ho fagin d'una forma mésjustificada. Fernando Savater en resum el que ens ve a dir es que per als pacifístes no hi cap model ni polític o social que pugui justificar la matança de algun èsser humà.

Antimilitaristes:
Peraltra banda trobam a aquest grup denominat antilmilitaristes, els quals no pertanyen a una religió, sinó que son un grup estrictament polític.
Aquest grup no considera la violecia armada com un mal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Politica Para Amador
  • Politica Para Amador Sintesis
  • Ensayo De Política Para Amador
  • Politica Para Amador
  • politica ´para amador
  • politica para amador
  • Politica Para Amador
  • Política para amador

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS