practica 00000000011111

Páginas: 2 (376 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2013
Full Addicional 1 L’ULL
Parts de l’ull.
·Fes un petit resum de cada una de les parts i de les seves funcions.
Nervi òptic: Es l’encarregat de transmetre impulsos elèctrics de l’ull alcervell on despreses seran processats.
Còrnia: La còrnia és la part frontal transparent de l'ull humà, que s’han carrega de protegir l’iris i el cristal·lí, també té la funció d’enfocar junt ambel cristal·lí.
Retina: Es la capa més interna de l’ull, la seva funció es transformar els raig de llum que incideixen sobre les seves cèl·lules foto sensibles en impulsos elèctrics.
Iris: Esuna membrana en forma de dics que pot ser de diferents colors amb un orifici al mig que es diu pupil·la, esta situada entre la còrnia i el cristal·lí, la seva funció es la de regular laquantitat de llum que penetra en el ull.
Cristal·lí: esta situat darrera el iris i te una forma de lent biconvexa, la seva funció es la de poder enfocar els objectes a diferents distancies, això hoaconsegueix augmentant la curvatura i espessor.
Punt cec: el la part de la retina per on passen es vasos sanguinis i els nervis òptics, s’han diu així per que es un a zona insensible a la llum.pupil·la: es un orifici situat al mig de l’iris per on deixa passar la llum, la seva funció es dilatar-se o contraure’s per fer-se més petit o mes gran per deixar passar una quantitat de llumdeterminada, depenent si hi ha molta llum o poca.
Humor vitri: es una massa gelatinosa i transparent, situat entre la membrana hialoide i la retina, la seva funció es la de mantindré la formadel ull.
El procés d’acomodació.
Moveu l’objecte i observeu què passa amb la imatge.
· En quin lloc es forma sempre la imatge? La imatge sempre es forma en la retina.

·com es la imatge entots el cassos? La imatge es real invertida.

·que passa amb el cristal·lí quan l’ objecte s’acosta? Contra més s’acosta el objecte a l’ull la curvatura del cristal·lí es fa més pronunciada....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Practica
  • Practicas
  • Practica
  • Practica
  • Practica
  • Practica
  • Practica
  • Practica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS