Producte turístic especialitzat

Páginas: 22 (5313 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2012
1.CARACTERÍSTIQUES DEL PRODUCTE TURÍSTIC

1.1. Informació general de la destinació

La nostre ruta turística es realitza a Espanya, amb l’objectiu de visitar els llocs principals que formen part del Patrimoni de la Humanitat del país, llocs que tenen una importància cultural o natural excepcional. Així doncs, visitarem Barcelona, Santiago de Compostela, Madrid i Granada.

Espanya,situat al sud-oest d’Europa, ocupa la major part de la península Ibèrica, al qual s'afegeixen els arxipèlags de les illes Balears (en el mar Mediterrani occidental) i de les illes Canàries (a l'oceà Atlàntic nord-oriental), així com en el nord del continent africà les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.
La seva població és de 47.021.031 habitants, segons dades del padró municipal de 2010.
D’acordamb la Constitució Espanyola, el castellà o espanyol es la llengua oficial del estat i tots els espanyols tenen el deure de conèixer-la i utilitzar-la.
A més es parlen altres llengües, que poden ser oficials en les seves regions d'acord amb la Constitució o els Estatuts d'Autonomia de cada Comunitat Autònoma, com el Català, el Gallec, l’Euskera i el Occità.
Espanya té un clima molt divers alllarg de tot el seu territori. Predomina el caràcter mediterrani en casi tota la seva geografia: temperatures suaus, precipitacions abundants gairebé tot l'any excepte a l'estiu.

La descripció de la nostre ruta turística cultural es divideix en 4 parts: Barcelona, Madrid, Granada i Santiago de Compostela. Aquestes 4 ciutats posseeixen llocs de la llista del patrimoni de la humanitat, per tant elsnostres turistes passaran per cada ciutat amb l’objectiu de descobrir i conèixer alguns dels diferents productes turístics que formen part del Patrimoni de la Humanitat del nostre país:

* Barcelona: és la capital de la Comunitat autònoma de Catalunya, situada al nord-est de la península Ibèrica. Fundada com a colònia romana “Barcino” durant el segle I aC. Barcelona es testimoni de dosmil·lennis d’aconteixements que han anat creant un llibre d’història en forma de ciutat. Gràcies a aquest fet, Barcelona disposa de 9 obres arquitectòniques nombrades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
A l’actualitat, Barcelona està reconeguda com a Ciutat global per la seva importància cultural, financera, comercial i turística. Posseeix un dels ports més importants del Mediterrani i es tambéun important punt de comunicació entre Espanya i França degut a les connexions per autopista i tren d’alta velocitat. L’aeroport de Barcelona es utilitzat per 30 milions de passatgers a l’any.

Barcelona te un clima mediterrani, amb sequera estival i pluges disperses durant la resta de l’any, però concentrades en molt pocs dies de precipitacions molt intenses. Les nevades son pràcticamentinexistents. Les temperatures són càlides a l’estiu i suaus durant l’hivern, amb una escassa oscil·lació tèrmica diària degut a la proximitat amb el mar.

Vista aèria ciutat de Barcelona

* Santiago de Compostela: es la capital de la Comunitat Autònoma de Galicia i forma part de la província de La Coruña.
Es l’aparador de Galicia ja que es una ciutat que sap unir la tradició i lamodernitat.Santiago es la ciutat més rural de tot Galicia.
La seva posició central en el territori de la Comunitat Autònoma i la bona accessibilitat desde qualsevol punt de Galicia fan d’ella un punt equidistant amb el resta de las ciutats de la Comunitat o amb les diferents comarques, situant-se a 55 Km de La Coruña,a 75Km de Vigo, a 101Km d’Orense i 550Km de Madrid.
Aquesta ciutat compta amb 92.919habitants i té una densitat de 431,02 hab./km².
Santiago de Compostela té un clima oceànic humit amb una mitja de las màximes: 23,5º al agost; i una mitja de las mínimes: 5º al gener.

Catedral de Santiago de Compostela

* Madrid: és la capital d’Espanya, i de la comunitat de Madrid que es uniprovincial. Es la ciutat mes gran i poblada del país, ja que a dins del municipi habiten 3.213.271...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ingles Turistic
  • Turistic...
  • Recensió sobre el mercat turistic
  • ING EN ADM EMPRESAS TURISTICAAS
  • ABC del mesurament turístic
  • El Sistema Turístic, Parts O Subsistemes
  • Productividad
  • Producto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS