Projecció Del Canvi Social I Els Seus Efectes En La Generació Americana Dels Anys 90S.

Páginas: 4 (946 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
Projecció del canvi social i els seus efectes en la generació americana dels anys 90s.
Si ens parem a pensar, la vida del Rico es diferencia molt de la vida del seu pare, al igual que la nostra vidaes diferenciarà de la dels nostres pares. Així es com funciona la societat.
Aquesta és la vida de l’Enric un home alt i prim, nascut als anys 90 en una família de classe mitja alta dels EstatsUnits.
Avui, 16 d’Octubre de 2036 l’Enric s’aixeca a les 8 del matí i després d’haver revisat tots els seus missatges, baixa a la cuina i es troba amb que la seva dona l’Eulàlia ja ha marxat a treballar.L’Eulàlia és una dona moderna, d’estatura mitjà i ben vestida gràcies a la moda low-cost que li permet tenir molta roba a un preu considerable. És autònoma, té una empresa de cosmètics que lifunciona bastant bé.
El que més li agrada a l’Enric de la seva relació amb l’Eulàlia es que els dos tenen la seva vida per separat i la seva vida conjunta, el que fa que pugui gaudir de temps per a ellmateix i temps per donar i rebre afecte amb la seva parella i compartir moments amb els seus fills.

L’Enric i l’Eulàlia es van casar cap als quaranta anys i tenen dos fills, la Martina de 13 anys i elJordi de 11. Els dos van a una escola privada en la que les classes encara son en grups de 20 però cadascú te la seva educació personalitzada depenen de les seves preferències pel futur. Cada alumnedisposa d’un sistema informàtic amb un professor virtual i un seguit d’aplicacions personalitzades que l’eduquen en quant a coneixements però també com a persona per afrontar els reptes que plantejala societat.
A les 8 la Martina i el Jordi entren a l’escola, per tant l’Enric es queda sol a casa, i aprofita per fer un break abans de posar-se a treballar i es posa a escoltar música al menjador,deixant-se portar per el ritme del Bad Romance, una cançó de l’any 2009 que li recorda a la seva adolescència.
A les 10 en punt es connecta a la xarxa de la seva empresa i fitxa per que els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LAOCOONT I ELS SEUS FILLS
  • laocoont i els seus fills
  • Laoocont i els seus fills
  • LES PLAQUES TECTÒNIQUES I ELS SEUS MOVIMENTS
  • La imatge fixa i els seus llenguatges
  • COMENTARI DEL LAOCOONT I ELS SEUS FILLS
  • EL VERB I ELS SEUS COMPLEMENTS Catala 1
  • La Revolució Americana I El Naixement Dels Eua

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS