Psicologia Social

Páginas: 3 (510 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2012
Psicologia social
PAC 1
Fase I
El cervell és un òrgan molt important i fonamental sobre el paper de les emocions a la nostra vida. Les emocions formen part de la vida de les persones, tant si ésalegria, tristesa, ira, por, etc. Cada acció, situació, decisió, que nosaltres portem a terme hi ha una emoció al darrera. Però, en canvi, ningú ens ensenya com identificar ni controlar de formaconstructiva tot el què sentim. Les emocions ens determinen el nostre grau d’estat psíquic i emocional, per exemple, si estem contents, segurament la nostra cara expressarà un somriure molt alegre, tindremganes de fer moltes coses, de fer notar a la gent que avui estem contents. I per tant, sempre les relacionem o pensem, amb alguna cosa que succeeix al moment, i sobretot relacionem aquesta emoció ambun fet o esdeveniment personal. Alhora d’expressar les emocions ens basem molt en les expressions facials de les persones quan volem intensificar una emoció, i també en les conductes no verbals, és adir, si estem enfadats, se’ns notarà a la cara, i segurament farem molts moviments gestuals amb les mans i el cos, en general. També és cert, que cada person viu les emocions de maneres diferents, ésa dir, en funció del caràcter de la persona, les expressem de forma més intensa o no.
Fase II
En la psicologia social psicològica (PSP) en relació a les emocions es centren en les emocions com apersona individual i com a fenòmen social, en la conducta social. En la psicologia social sociològica (PSS), en relació a les emocions s’impliquen en la vida col·lectiva, com a grup social i comrepercuteix en la vida de les persones.
Fase III
Personalment, el vídeo de “Bricolatge emocional”, està orientat cap a un punt de vista, anomenat psicologia social psicològica (PSP), ja que quan parlen deles emocions, i en concret la ira, les diferents persones que surten en el vídeo, i posant exemples quotidians que moltes vegades ens hem pogut trobar, se li dóna molta importància als fenòmens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diferencia entre Psicología y Psicología Social
  • psicología de la educación : psicologia social
  • Diferencias entre Psicología y Psicología Social
  • La psicologia social
  • Psicologia social
  • Psicologia social
  • Psicología Social
  • Psicología Social

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS