Psicologia tema 14 DAN

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 1 de octubre de 2015
1.
Personalitat narcisista
Comportament observable: Arrogant.
Segons lo que diu la dona del Dan, es egoista i tracta malament als altres, infravalorant als altres, pensant que ell essuperior a tothom i que el món gira al seu voltant. “Era un egoista i estava totalment absort en la seva feina” “Deia que el món gira completament al seu voltant”, “Aquests individus miren als altresamb menyspreu”.
Comportament interpersonal: Explotador a desvergonzado
Això em sembla que ho puc justificar amb el text on posava “Desplaçava la seva ira contra la seva dona quant anavaborratxo”. Lo únic que li hi interessa es la seva feina i el seu talent.
Estil cognitiu: Expansivo o indisciplinado
Manifesta obertament el seu estat d’ànim, “En dan va revelar que l’alcoholisme haviaestat un problema...” “no li agrada res del que escric”. Les seves fantasies no tenen límit, exagera les seves habilitats i culpa a als altres dels seus fracassos. “Culpa a la seva dona de ser lacausa dels seus fracassos”; “S’ha mostrat crític cap a si mateix”.
Mecanisme de defensa del jo: Racionalització
Autoimatge: Arrogant, egocèntric.
2. Perquè es creu que es superior als altresi que el sèu fracàs es culpa dels altres sempre i mai seva. I també mira als altres amb menyspreu.
3. La relació amb la seva dona crec que es dolenta, perquè la seva dona es queixa d’ell perquèes egoista. També perquè quant esta borratxo desplaça la seva ira cap a la seva dona, a part d’això, en Dan es queixa de que la seva dona no llegeix els seus llibres. En Dan vol una dona quesigui una serventa i esclava sexual, que això no li agrada a la seva dona.
4. Estic d’acord amb part de lo que diu el text, però trobo a faltar que no ho acaba d’explicar bé, ja que hi ha llocs enel que no s’entén bé i s’ha de mirar a internet per saber què vol dir. També hi havia expressions que no havia estudiat abans, no he acabat d’entendre on explica això de l’autoimatge....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tema 14
  • Tema 14
  • Tema 14
  • Tema 14
  • Interdicto Daño Temido
  • TEMAS DE PSICOLOGIA
  • Temas de la psicologia
  • temas de psicologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS