Publicidad

Páginas: 2 (265 palabras) Publicado: 15 de enero de 2013
L’emoció
Podem observar que en aquest anunci utilitzen la tècnica de l’emoció i persuasió perquè no ensenya casi el productes en tot l’anunci, sinó que s’encarrega enmostrar-nos els valors com son els llaços familiars, els amics,inclús de desconeguts; es a dir, l’espiritu de l’emoció que transmet la seva marca. Aquest anunci utilitzael sentiment , no sol fraternal, sinó utilitza la sensibilitat, l’orgull i la ternura d’una mare. Utilitza els sentiments per transmetre i aconseguir el seu propòsit iel que l’anima a fer-ho es la Coca-Cola. Aquesta marca pot permetre’s fer aquests tipus d’anuncis perquè ja esta consolidada al mercat i no li fa falta ensenyar lescaracterístiques del producte perquè tothom ja el coneix.
La publicitat emocional, per la seva banda, és aquella que es dissenya per suscitar una sèrie de sentiments ésl'audiència. Partint de la consideració que tota publicitat evoca alguna classe d'emoció (els anuncis publicitaris poden provocar avorriment, indiferència, alegria,etc),cal preguntar-se on es troba el límit entre l'una i l'altra?. Estimem que un anunci té caràcter emocional quan es crea amb l'objectiu específic de provocar determinadesemocions. 
Aquest tipus d'anuncis subministra generalment poca informació sobre els atributs dels productes anunciats; més aviat, les emocions actuen com un reclam percridar l'atenció del públic objectiu. L'eficàcia d'aquestes campanyes es manifesta en un augment de la notorietat de la publicitat i, per tant, de la marca anunciada. Almateix temps, és possible que l'avaluació positiva dels anuncis a causa dels sentiments positius que provoca es tradueixi en una actitud positiva cap a la marca.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publicidad
  • Publica
  • Publico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS