Páginas web

Páginas: 14 (3461 palabras) Publicado: 10 de mayo de 2011
INTRODUCCIÓ

FACTORS INTERNS

Títol de la plana
El títol de la plana són les paraules que apareixen a la banda superior de la finestra del navegador. En el codi html correspon al text que es troba dins l'etiqueta .
És evident que ha de ser un factor SEO rellevant ja que si el títol d'una pàgina conté les paraules clau molt possiblement contindrà la informació que cerquem. Seguint un exemplelògic, si els nostres interessos són Apicultura respectuosa amb el medi ambient i topem amb un llibre que es titula exactament igual, coincidirà ambe ls nostres interessos. Tanmateix, no falta qui fa trampes i col·loca tot de paraules clau més o menys rellevants al títol de la web.
conté les paraules de cerca?

Paraules clau segons les metatades
Les metadades és informació no visible perl'usuari de la web, inserida dins el codi HTML sota l'etiqueta que ajuden a les aranyes dels cercadors a indexar i avaluar el contingut d'una pàgina. En concret, les paraules clau o keywords es troben entre les cometes de keywords=””, separades per comes. Les metadades les proporciona el propi autor del contingut, amb la qual cosa poden ser fiables, però fins un cert punt, ja que s'hi poden aplicarles mateixes trampes que amb el títol.

Densitat
Quantitat de vegades que surten les paraules clau a la pàgina en nombres relatius, expresat en percentatge. L'òptima és entre un 2 i un 6%. Superior a això, implicaria aparicions de paraules forçades o fins i tot fora de context.

Freqüència
El mateix que la densitat (recompte de vegades que apareix una paraula clau) però de forma absoluta.Eina per avaluar els factors interns
Spider de Ranks.nl (http://www.ranks.nl/tools/spider.html)
Si bé el títol es pot comprovar a simple vista o mitjançant el codi (opció que també és possible per a les paraules clau de les metadades, aquesta eina també ens dóna informació sobre aquestes dues variables, a part de la densitat (density) i les freqüències (repeats)
FACTORS EXTERNSEnllaços entrants

Els enllaços no són només la direcció de la pàgina, sinó que sovint són un text clickable que ens hi duu. Als cercadors els importa què diu aquest text, ja que és una manera d'obtenir paraules clau sobre aquella plana web. La perversió d'aquesta possibilitat és el denominat Bombing, pel qual fa uns anys, si es cercava ladrones al Google, el primer resultat era per a l'SGAE,perquè molta gent havia enllaçat la web de l'entitat amb el text ladrones, amb la qual cosa, per a Google (i per molta altra gent), Teddy Bautista i companyia s'havien convertit en amics de l'aliè.

Eina per avaluar-ho: Back Link Watch (http://www.backlinkwatch.com). Un cop obtingut el nombre d'enllaços entrants, cal, però establir quins són els més rellevants mitjançant el seu Page Rank.FACTORS INTRÍNSECS
Antiguitat del registre del domini

Un domini registrat ahir mateix i que hagi començat a publicar contingut que encaixi amb paraules clau, pot ser un simple truc per lucrar-se amb el tràfic que es generi. En canvi, un domini d'internet amb 20 anys dubtosament es dedicarà a aquestes pràctiques i probablement pertanyi a una institució rellevant. Així, com més complicat deregistrar és un domini, més fiable és. Els .edu, .gov o .mil són més fiables que no pas els .net o els .com.

Eina per avaluar-ho
WHOIS de DomainTools(http://whois.domaintools.com/) (creation date)

Ubicació del servidor
Se suposa que el lloc on s'ubica el servidor hauria de ser proper al lloc on es realitza la cerca, tenint en compte que possiblement estiguem cercant informaciósobre el nostre entorn (per exemple: armeria medieval barcelona), que una pàgina més propera se'ns carregarà més ràpid o que, en un eventual enviament d'una compra online, com de més d'a prop vingui més barat sortirà. Google doncs, proporciona els resultats més propers geogràficament. Tanmateix aquest criteri podria quedar obsolet, ja que molts ja contracten els servidors allà on és més econòmic, on...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Pagina web
  • Paginas Web
  • Paginas Web
  • pagina web
  • Página web
  • Paginas Web
  • Paginas Web
  • paginas web

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS