Qüestions sobre la naranja mecànica (valencià)

Páginas: 3 (628 palabras) Publicado: 7 de septiembre de 2012
QÜESTIONS SOBRE LA NARANJA MECÀNICA.

Descripció de l’ambient del protagonista: familiar, social i econòmic. Quina relació te amb la seua conducta.
Alex viu en una ciutat i en una épocadespersonalitzada. No es veien activitats diàries normals, de treball, estudi o de relacions entre amics. Els jovens s’agrupen en tribus o pandilles que viuen sense responsabilitats. Passen el temps lliure enbars estranys, escoltant música i executant accions delictives quan es feïa de nit i ixien al carrer per a pegar palisses a ancians rodamons, i a robar, violar i fins i tot matar a persones que vivienen cases a les afores de la ciutat. La familia d’Alex ja no tenia cap de poder sobre éll i fins i tot li permitien que no anarà a classe mai. Tan sols un tutor civil, quasi tan brutal com éll, teniaalguna inflüència sobre Alex. La falta de control de la societat i de responsabilitat personal permitien una violència i una brutalitat tan gran.

Explicar la conducta dels Drugos.
Es la tribud’Alex, el seu líder. Formen part del grup Giorgi i Basi. Tots estan contents i inmersos en la brutalitat i la violència. Però ells a la vegada també la pateixien perquè Alex els tracta com si forenborrecs. Quan intenten rebel.lar-se contra el seu líder, aquest els castiga durament, però en quan poden l’abandonen i Alex cau en les mans de la policía.

El tractament LUDOVICO. Indicar i explicar eltipus de condicionament.
Quan Alex es empressonat i condemnat a una pena de 14 anys, el jove s’entera d’aquest programa que ha d’accepatr de manera voluntària a canvi de la conmutació de la penaassignada. El tractament consistía en unes injeccions de Serum fins drogar-lo, i tot seguís deuria de veure pel.lícules tan violentes comles accions que éll realitzava, i també documentals del nazisme.Alex acaba sentint repugnancia de la violencia que veu. Més endevant li donen la llibertat a Alex quan estimen que ja no tenia capacitat de decidir. Però el tractament que devia de rebre encara no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ensayo sobre la naranja mecanica
  • Ensayo Sobre La Naranja Mecanica
  • Notas Sobre La Naranja Mecanica
  • ensayo sobre la naranja mecanica
  • Estudio sobre la Naranja Mecanica
  • Redacción Sobre La Naranja Mecanica
  • Resumen sobre pelicula naranja mecanica
  • Ensayo sobre el libro "la naranja mecanica"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS