que l'amor ens salvi de la vida

Páginas: 5 (1080 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2013
Que l’amor ens salvi de la vida

Que l’amor ens salvi de la vida de l’editorial la Galera, escrit per David Escamilla és una novel·la d’amor que no deixa de sorprendre fins al final.
L’Elena, un noia de 19 anys es presenta a una entrevista de treball per poder exercir de becària. Tot i que ella creu que està tot perdut, l’agafen però ella no ho acaba d’entendre ja que no encaixa amb elperfil de noies que acostuma a triar el presentador del programa, el Luca. Desprès d’un temps treballant amb el Luca, l’Elena s’enamora d’ ell i ell li demostra que no és tant superficial com l’altre gent creu. El Luca triomfa europeament i escull a l’Elena per a ser la seva acompanyant al seu viatges per Europa on s’inicia la relació entre els dos personatges principals. El Luca fa cas a algunesrecomanacions de l’Elena per millorar el seu estil de feina i això li dóna més guanys. Quan sembla que tot va bé, l’Elena troba al Luca entrant a un restaurant amb la seva antiga novia i això li trenca el cor. L’Elena decideix refer la seva vida, apartada del Luca i coneix al Fidel, però pel que sembla no aconsegueix oblidar al Luca. Finalment el Luca li demostra el seu amor a l’Elena i aquesta cedeix.Podem veure clarament que el tema de l’obra es basa en l’amor.
L’obra consta d’un narrador en 3ª persona tot i que coneix els sentiments i els pensaments dels personatges i ens els fa saber. És un narrador molt descriptiu ja que ens explica amb molt detall alguns espais, objectes... En alguns trossos del llibre podem trobar un narrador en 1ª persona ja que el llibre ens ensenya el diaripersonal de l’Elena i ella ens explica els seus pensaments. El llibre està compost per 35 capítols que es basen en l’inici, el nus i el desenllaç de l’historia.
El llibre ens intenta demostrar que sovint, quan menys t’ho esperes pot esdevenir un fet inimaginable i que faci canviar la teva vida totalment. També ens intenta demostrar que a vegades la imatge exterior que algunes persones ens transmetenno té res a veure amb la interior, com en el cas del Luca. Es podria dir que aquest llibre d’amor està ple de sorpreses i d’un final inesperat per part del lector.



L’Elena, una jove de 19 anys empren el seu viatge cap a l’amor quan pràcticament obligada per les seves amigues es presenta a una entrevista de feina. Ella creu que les possibilitats de que l’agafin són nul·les ja que no encaixaamb el perfil de noies que pot buscar algú com en Luca, un noi molt guapo i famós al que li agraden moltes noies guapes i amb diners com ell. Quan l’Elena ja creu que no té cap possibilitat perquè l’entrevista ha sigut un fracàs rep la gran notícia, l’han agafat.
L’Elena comença a treballar de becària en el xou del Luca tot i que no es sent còmode ja que no encaixa amb el perfil de treballadorsi no li agrada gens l’estil del xou. Desprès d’un temps, el Luca agafa confiança a l’Elena i la porta al parc de la Ciutadella on li explica el seu terrible passat i sembla que el Luca comença a tenir sentiments d’amor cap a l’Elena, però més tard ens demostra el contrari. L’Elena cada dia s’esforça més en la seva feina i finalment es veu recompensada quan el Luca comunica que ella és l’escollidaper anar de gira per Europa amb ell. En una de les parades que fan, a Roma, l’Elena i el Luca es besen a la Bocca de Roma, i així comença la seva relació però el Luca l’espatlla. L’Elena troba al Luca amb una altre noia, la seva antiga xicota. L’Elena no vol tornar a parlar amb el Luca i finalment refà la seva vida amb el Fidel, tot i que aquest mai aconsegueix causar l’amor que el Luca produïa al’Elena. Un dia, estant amb el Fidel l’Elena s’adona que segueix enamorada del Luca però no vol tornar a patir. Finalment l’Elena decideix deixar al Fidel i, casualment, es troba amb el Luca però intenta no demostrar els sentiments que sent cap a ell.
Desprès del rebuig de l’Elena cap al Luca, li sorgeix una proposta de treball, el que no s’espera l’Elena és que ha estat el propi Luca qui li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mor una vida y es trenca l'amor
  • SALVIA
  • Ens
  • ENS
  • Ens
  • La Salvia
  • Salvia
  • La Història De L'Amor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS