Quesos Menorca

Páginas: 4 (919 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
CAS QUESOS DE MENORCA


1- Com ha crescut cada ZNE al 2011? Canvia l’estructura de ventes?

Tal i com es veu marcat en color blau al’excel adjunt, veiem clarament com entre l’any 2010 i 2011 hi ha hagut un increment de ventes d’un 17%. Ara bé, a l’hora de desglossar aquest resultat, veiem que les diferents ZNE han evolucionat demanera molt diferent: Mahón només ha incrementat les seves ventes en un 1% mentre que l’Artesanal en un 50%. Així doncs, hi ha hagut un canvi dràstic en l’estructura de ventes; l’Artesà a passat desuposar un 33% sobre el tota de la facturació, a un 42% mentre que Mahón ha reduït en un 14% el seu impacte sobre la facturació total.2- Quines serien les conseqüències d’incrementar la producció d’ ”artesà”?

* Cicle de maduració financera:

El que acabarà passant és que el cicle de maduraciófinancera s’allargarà, ja que el formatge artesà requereix com a mínim una maduració (quan a producció) no inferior a 2 mesos, amb la qual cosa la permanència dels estocs a l’empresa s’allargarà i a més amés el termini de cobrament de clients és major ja que es va allargar l’any 2011 i ara és superior a 280 dies.

* Balanç:

* Augment de les existències, sobretot en curs.
* Augmentexponencial de finançament a CT: proveïdors i crèdits a CT.

* Costos: Òbviament hi haurà un augment dels costos variables: Matèries primeres, mà d’obra, etc.
* Tot i que augmentarà la rendibilitat,conseqüentment també augmentarà el risc.
* Hi ha un increment del dèficit de tresoreria generat pel gran increment de les necessitats de capital de treball que és superior al creixement del FMgenerat per l'empresa. Això vol dir que haurem de recórrer a recursos de tresoreria com ara les lletres. Això és el que ha passat durant l’últim any, i suposem que si seguim augmentant la producció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Menorca
  • Menorca
  • Menorca
  • Historia de menorca
  • Ilustració A Menorca
  • Grupo A Menorca
  • Ciutadella De Menorca
  • canteras de menorca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS