Recursos Tic Musica

Páginas: 5 (1123 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2012
Pàgines web sobre la veu i la canço
http://www.xtec.es/entitats/rmcc/didactics.htm
* Recursos musicals didàctics (página web adreçada a Mestres)

* Recull pàgines web sobre música
http://www.juntadeandalucia.es/averroes/centros-tic/29008589/helvia/aula/archivos/repositorio/250/265/MUSICA.pdfhttp://mariajesusmusica.wordpress.com/category/recursos-ordenados-por-tipos/webs-sites-wikis-wix/
http://mariajesusmusica.wordpress.com/category/recursos-ordenados-por-temas-musicales/practica-musical-vocal-instrumental-bailes-percusion/
http://www.educacionmusical.es/recursos/

Para inglés
http://capileiraticrecursos.wikispaces.com/RECURSOS+PARA+E.+PRIMARIA

Recerca d’enllaços per a mestres

Què cantem avui? És un recurs musical en xarxa que posa a la nostra disposició M. RosaSanahuja Montesinos. Aquesta webquest conté una sèrie d’arranjaments vocals amb bases instrumentals enregistrades en format digital. Aquests arranjaments contenen diferents tipus de música: moderna, culta, popular i de cinema.
Cada cançó ve acompanyada d’una fitxa amb diferent informació: títol, compositor, intèrpret, forma, informació sobre el compositor, text original de la cançó i finalment eltext adaptat. D’altra banda també se’ns facilita la partitura de la cançó i la base musical d’aquesta.
Tot aquest material va acompanyat d'una guia didàctica adreçada al mestre on es recull informació rellevant i diverses orientacions metodològiques per a l’ús pràctic del material.

Opinió personal:
Penso que es un recurs prou complet que ens pot servir de gran ajuda a l’hora de treballaraspectes relacionats amb la veu i la cançó a l’aula. Trobo molt positiu el cançoner amb obres d’estils diferents que la web ens ofereix juntament amb les seves bases i partitures, doncs, tot aquest material complementari ajudarà a que el resultat de la posada en pràctica sigui molt més completa i enriquidora.
Crec que aquest recurs en xarxa facilitarà la interpretació vocal dels alumnes donant almestre l’oportunitat de fer-los cantar sense cap tipus de suport instrumental.

Direcció web http:// www.xtec.cat/~msanahu4/
Recerca d’enllaços per a mestres
Escuela de música

Aquesta pàgina web és fruit del treball de dues mestres que posseeixen una excel·lent experiència dins la docència d’educació infantil i primària.
L’objectiu d’aquest espai en xarxa és dotar a la resta de mestres dediversos materials i propostes didàctiques per a la posterior posada en escena.

Dins d’aquest espai podem trobar diversos materials per fer musica a l’aula, com per exemple fitxes de diferents cançons en les quals s’inclouen música i partitura, tot un seguit de fitxes d’audicions, un diccionari musical i diferents activitats per portar-les a terme a les nostres aules, entre d’altres.

Opiniópersonal:
Em sembla un recurs en línia força interessant sobretot per a docents que acaben d’iniciar-se en l’ensenyament d’aquesta matèria. Crec que tenir a l’abast un espai d’aquestes característiques, on es facilita una amplia gama de materials i activitats pot ajudar moltíssim a l’hora de preparar i planificar les sessions.

D’altra banda, per mi és un punt fort que sigui un blog elaboratper companys de vocació professional i és que ningú ens podrà orientar i assessorar millor que els propis docents experimentats.

Direcció web http://www.doslourdes.net/Escuela_de_musica.htm

Recerca d’enllaços per a alumnes
Mates a la salsa
Mates a la salsa és un recull de diverses cançons que tenen com a objectiu enllaçar dues matèries tan diferents com ara, la música i les matemàtiques.Sempre s’ha dit que la música és una assignatura interdisciplinar, doncs bé, aquí tenim un bon exemple sobre el qual treballar i ensenyar dues matèries alhora.
Aquest recurs en línia és producte d’una especialista de música, autora, compositora i cantant. Mates a la salsa té com a objectiu facilitar a la canalla l’aprenentatge de les taules de multiplicar mitjançant temes musicals de diversos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • recursos TIC
  • Entre Palmas Y Tic MUSICA
  • Proyecto: "tic-tac music"
  • Aprovechamiento de los recursos tic
  • Recursos Abi Ticos
  • Pol ticas De Recursos Humanos
  • Recursos Música Segundo Grado
  • La musica como recurso pedagogico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS