Recursos i capacitats starbucks

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2010
3. Identificar, clasificar y comentar los principales recursos y capacidades de Starbucks. ¿Qué características presentan?

Primer que tot cal dir que els recursos es refereixen als actius de lacompanyia i es poden dividir en dos classes: recursos tangibles i recursos intangibles.

Entre els recursos tangibles de l’empresa Starbucks podem trobar:

( Les instal·lacions
Són instal·lacionsavantguardistes i confortables que creen un lloc únic per al client on es pugui permetre temps lliure, personal, de relaxació o simplement passar-ho bé amb els amics.

( La varietat de productesStarbucks compta amb una amplia varietat de snaks, pastissos, begudes i sabors que ofereixen al client una gama més amplia de elecció.

D’altra banda, com a recursos intangibles, molt importants enl’estratègia de Starbucks podem trobar:

( Servei
El servei al client és fonamental i molt alt i valorat en la companyia; els treballadors estan orientats a oferir al client una “experiència de cafè”.( La marca
Starbucks, per dir-ho d’alguna forma, si cotitza més que el seu mercat es degut a un públic fidel a la casa que no pas pels recursos econòmics que disposa.

( Lleialtat a la marca
Elsclients freqüenten el lloc un considerable nombre de vegades per mes.

( Ubicació
Starbucks ha desenvolupat una estratègia de localització i ubicació de locals; aquests es troben ubicats en base afactors demogràfics.

En segon lloc, les capacitats són les habilitats per a coordinar els recursos de forma productiva.

En aquesta part es pot trobar que Starbucks, segons el cas, té unprograma de contractació i entrenament per als seus treballadors.
Schultz es va adonar de la importància de que els treballadors es trobessin motivats i contents amb la seva feina el qual es relaxaria en unservei al client de més alt nivell.
En aquest programa de contractació es promou la importància dels valors de l’empresa, els quals estan orientats al client.

4. Entre los recursos y...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • recursos i capacitats
  • TREBALL FUNCIONS I CAPACITATS
  • Recursos Humanos Starbucks
  • Recursos humanos i
  • Recursos i riscos
  • Aptituds I Capacitats
  • Recursos naturales i su distribucion
  • les capacitats

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS