REDACCIO MARE DE DEU SALES TERESA

Páginas: 3 (736 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2015
«MANIFESTACIONS DE LA DEVOCIÓ A LA MARE DE DÉU DE SALES»

La troballa de la Mare de Déu de Sales





En el segle XIV, en l´època medieval, a la província de València, en un xicotet poble anomenatSueca, el 14 de Febrer de mil tres-cents seixanta-u, un bon dia, Andreu de Sales, que era un xic alt i prim, va anar a llaurar el seu camp com cada dia. Anava amb el seu gos, el carro i les dues mulesblanques, però aquell dia no anava a ser con ell s'ho esperava.

Mentre llaurava la terra va vore un cudol que estava enmig del camp, el va agafar i el va tirar a una séquia què hi havia prop. Pocdesprés va passar pel mateix lloc i una mula va entropessar amb ell de nou. Andreu se'n va adonar i va pensar: “Però, este no és el mateix cudol brut de fang que he tirat fa només una estona a laséquia?!”, però no ho va pensar molt i el va tirar a la sequia un altra vegada. Va continuar amb la seua feina, però quan va passar pel mateix lloc va ocórrer una cosa sorprenent, se'l va trobar pertercera vegada i es va sorprendre molt, perquè les seues mules es van agenollar davant del cudol reverenciant-lo.

El va agafar i va vore alguna cosa què li cridà l'atenció davall del fang, el va netejara la séquia i va vore què es tractava d'una imatge de la Mare de Déu amb el Jesuset al seu braç. Andreu de Sales, que no s´ho podia creure, deixant-se tot el que estava fent, se´n va anar corrent alpoble a donar la notícia de la troballa, quan va arribar ho va contar a tothom, com havia entropessat tres vegades amb el mateix cudol i que a la tercera des dues mules s´havien agenollat davant dela imatge, i la gent que no s'ho podia creure van decidir anar-hi a vore-la.

Van dur la imatge a l'església, tothom es va alegrar i van anar a visitar-la, però no sabien quin nom posar-li:

-Com l'anomenarem? - Va preguntar una dona -
- No ho sé. - Va dir un home -
- Eixa Mare de Déu és la d´Andreu de Sales. - va dir un veí a un altre que acabava d´entrar a l´església -.
- Ah! - va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mare de déu de veciana
  • Mare de Déu de Sallent de Sanaüja
  • Mare de déu de les roques
  • Mare de Déu de Sallent de Sanaüja
  • Sal de maras
  • Mare Teresa De Calcuta
  • MAR A TERESA SERAFINI
  • Salen Libres Teresa Y Alberta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS