Requiem for a dream

Páginas: 5 (1143 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2014
REQUIEM
FOR A DREAM

Requiem for a dream
Resum
La pel·lícula es divideix en tres estacions: estiu, tardor i hivern. La història comença a l’estiu, quan en Harry, la Marion i en Tyrone poden aconseguir la droga que vulguin sense cap problema i tot els hi va molt bé. El que volen és convertir-se en grans traficants fins a aconseguir no dependre de la droga però tenir diners suficients com perviure còmodament i obrir una botiga de roba amb els dissenys de la Marion. La droga fa que s’ho passin molt bé però quan arriba la tardor les coses comencen a canviar, els hi comença a faltar diners, droga i a posar-se en merders. La mare d’en Harry rep una trucada del seu programa preferit de televisió que li comunicaven que havia estat guanyadora, comença a prendre pastilles i a fer unaestricte dieta per tal d’aconseguir posar-se un vestit vermell. Quan en Harry s’adona que la seva mare esta consumint aquelles pastilles, li demana si us plau que les deixi. Arriba la tardor i la Sra. Goldfarb cada cop està més enganxada a les pastilles i comença a tenir al·lucinacions. A el millor amic den Harry, en Tyrone, el posen a la presó i la Marion i en Harry han de pagar amb tots els estalvisque havien aconseguit gràcies al tràfic de drogues per treure’l de la presó. Llavors en Harry i la Marion comencen a discutir i la relació comença a empitjorar per la falta de droga i de diners.
Arriba l’hivern, en Harry i en Tyrone van a buscar droga a Florida, ja que a la seva ciutat no en podien aconseguir. En Harry, s’adona que el seu braç està infectat per la heroïna, decideixen anar al’hospital i la policia els deté. La Marion per altre banda constitueix droga a canvi de sexe. Al final la Sra. Goldfarb la porten a l’hospital perquè està inconscient, en Tyron i en Harry acaben a la presó i la Marion prostituint-se per aconseguir droga.




Personatges
Harry: És el fill de la Sara Goldfarb, és addicte a la heroïna. Per aconseguir diners per comprar droga, el que fa és robar-li latelevisió a la seva mare i portar-la a una mena de botigueta on li compren, i després la seva mare a d’anar a comprar-la altre cop.
Marion: És la novia d’en Harry, també addicte a la droga. Li agrada dissenyar i vol obrir una botiga amb l’ajuda d’en Harry. Primer viu amb els seus pares però s’independitza amb en Harry i en Tyrone. Quan necessita diners, ha de mantenir relacions sexuals amb unhome.
Tyrone: És el millor amic d’en Harry i la Marion, no viu amb els seus pares, ha viscut durant molt de temps al carrer. També és addicte a les drogues i, com tots els altres, té l’objectiu de sortir de la vida del carrer i deixar les drogues amb el que hi guanyi traficant.
Sara Goldfarb: És la mare d’en Harry, una mestressa de casa, addicta a la televisió, al menjar, i sobretot d’un concursde la televisió. Rep una trucada del programa de televisió que tant li agrada i decideix començar un estricte règim a base de pastilles de colors ja que té el desig i la obsessió de ser popular i sortir en aquell programa i poder posar-se un vestit vermell que es va posar a la graduació d’en Harry. Quan arriba l’hivern es pregunta perquè no la truquen d’aquell programa i decideix anar-hi. Quanveuen el seu estat truquen a l’hospital de seguida i l’ingressen.







Escenes que m’han cridat l’atenció
Tota la pel·lícula en sí és molt impactant, cada cop que es droguen, totes les imatges que surten són molt aconseguides, i el soroll acompanya molt.
Em van deixar molt parada les escenes en que la Marion té relacions sexuals i es prostitueix a canvi de droga, són moments en quees veu clarament el que passa quan estàs enganxat a la droga, el que una persona pot arribar a fer per la seva addicció... Són escenes molt impactants.
Per altre banda, les escenes que em van cridar molt l’atenció són les al·lucinacions de la Sra. Goldfarb, quan la nevera es mou, quan surten les persones de la televisió i apareixen a casa seva, tot aquest món que una persona es pot arribar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Requiem For A Dream Reflexión
  • Requiem For A Dream
  • Requiem For A Dream
  • Requiem for a dream (Catalán)
  • Requiem for a dream
  • Ensayo Requiem For A Dream
  • Análisis de Requiem for a dream
  • Reflexión Requiem for a dream

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS