Resum Gattaca

Páginas: 2 (306 palabras) Publicado: 23 de noviembre de 2014
GATTACA

Aquesta pel·lícula es desenvolupa en el futur, on el pilar fonamental del món és la genètica. Així, el primer problema bioètic és la divisió de la societat en duescategories molt singulars, formades per una part, pels “fills de Déu” que són persones nascudes de manera natural, amb defectes, que només serveixen per als pitjors treballs i no podenaspirar a més, son considerats degenerats. Per altra banda, estan els “fills de la ciència” que son persones alterades genèticament abans del seu naixement en laboratoris, no teniendefectes, eren perfectes, tenien els millors treballs i podien aspirar al que vulguesin.
Aquest és el problema bioètic més rellevant. Per a mi la manipulació genètica té duesbesants, una de positiva, com ara la cura i la prevenció d’algunes malalties, però una altra de negativa, ja que finalment tothom acabaria sent una copia que simplement assenteix amb elcap.
Així doncs, tota la pel·lícula és una bona estratègia per mostrar la lluita de la manipulació de gens com una selecció artificial de les persones “fetes” en un laboratori. Ésa dir, es fa una crítica a les manipulacions genètiques d’una o altra manera, ja que això no pot ser 100% rellevant per a les persones creades o alterades genèticament.
Des delmeu punt de vista la manipulació genètica està molt propera a nosaltres, no tant avançada com a Gattaca, però bastant. Crec que és una barbaritat escollir el color dels ulls del teufill, el cabell, l’altura ets. Cadascú és com és i no hem d’evitar ni denegar l’opinió dels altres per simples diferencies. Ara bé, un bon ús de la manipulació genètica seria, comhe dit abans, la cura de malalties genètiques. Per tant, hem de separar la necessitat de la voluntat, no serem perfectes, però la natura ens ha creat així i ho hem d’acceptar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen gattaca
  • Resumen Gattaca
  • resumen gattaca
  • Resumen Gattaca
  • Resumen de gattaca
  • Resumen película gattaca
  • Resumen pelicula gattaca
  • Resumen Pelicula Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS