Resum Les Mil I Una Nits Capitol 9, 10, 11 I 12

Páginas: 3 (678 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2012
La guineu i el llop
Eren un llop i una guineu que vivien junts però barallats, ja que el llop tractava molt malament a la guineu.

La guineu un dia va descobrir un parany per a animals i el llopsense saber que era un parany va caure. El llop va demanar ajuda a la guineu. La guineu va allargar-li la cua per ajudar-lo, però el llop va estirar-li la cua perquè caigués al forat, però parlantvan descobrir la forma de sortir, va sortir la guineu amb ajuda del llop fent-creure que després el rescataria. La guineu va dir als camperols que va veure el llop i el van matar. I la guineu feliç esva anar a menjar raïms a la vinya.

El ratolí i la mostela
En una antiga casa vivien un pagès fort, una mostela i un ratolí. El pagès es va posar malalt i la seva dona li va portar sèsam, el vaposar damunt de la taula i se'n va anar al camp. Quan va tornar el sèsam ja no estava així que es va asseure a vigilar i va veure la mostela que tornava el sèsam, llavors va pensar que el tornava del caudel lladre.

La mostela es va explicar al ratolí amb algunes mentides, així que el ratolí va sortir a buscar el sèsam i la dona el va matar d'un cop de bastó. Des d'aquest mateix moment la mostelaes va convertir en la seva mascota.

La història de la Ciutat d’Aram
El califa anomenat Tàlib, diu al rei de Damasc que havia viatjat a una terra on cada dia es trobava flascons amb el segell delrei Salomó que contenien genis. Els homes es van quedar sorpresos i fan anar al que va explicar aquesta història de viatge a aquella terra.

Allà es troba amb un altre regne, el seu rei decideix anaramb ell, ja que el camí era llarg i difícil. Van trobar un castell negre ple de riqueses i estava molt sol , es van allotjar un temps. Quan van voler continuar el camí van veure una estàtua de bronzea la qual li van tocar la mà i els va indicar el camí que havien de fer. Van anar cap a aquesta direcció i van arribar a una plana amb un pilar al mig que tenia incrustada una criatura estranya....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mecánica De Suelos I Practicas 10 11 Y 12
  • ADMINISTRACION I Sesiones 11 y 12
  • Temes 8 9 i 10
  • Mil I Una Nits Catalán
  • Resumen Historia 2n Batx Tema 11 i 12 (catalàn)
  • PUNTOS 7 8 9 10 11 12
  • RESUMEN NIIF 9 10 11 12 13
  • 9 10 11 12

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS