Resumen de Hable con ella

Páginas: 5 (1001 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2014
La pel•lícula comença amb un espectacle de dansa de Pina Bausch on hi ha dos personatges: Benigne Martín i Marco Zuluaga. Tot i que, en aquell moment, no es coneixien entre ells, en Benigne s’adona que en Marco s’ha emocionat i està plorant.
Al dia següent, quan en Benigne va a la clínica ja que és infermer, li explica tot a l’ Alícia, una pacient que està en coma. En Benigne inverteix gran partdel seu temps cuidant-la i fent tot el possible per ella.
En Marco, que és periodista i escriptor, veu a la televisió una entrevista a una famosa torera, la Lydia. En aquell moment, en Marco pensa que seria interessant fer un article sobre una dona torera. Per aquest motiu, va a buscar-la i aquesta li diu que la porti a casa. A més, de camí a casa, li diu que no vol parlar de la seva separacióamb el Niño de València (un altre torero famós). Com que en Marco li confessa que desconeix totalment el món dels toros i que ell és un simple periodista, la Lydia s’enfada i se’n va a casa. Quan ell està sortint, sent un crit que ve de casa la Lydia i, de sobte, veu que aquesta surt corrents i li demana que mati una rata que té dins de casa. En Marco li fa cas i la mata. Gràcies a això, creen unvincle de confiança i això dóna lloc a una amistat que, posteriorment, es converteix en un romança. Després l’acompanya a un hotel.
Un dia en Marco va a un casament i casualment es troba a la Lydia. Ella li diu que han de parlar ja que li vol dir una cosa important però vol esperar a dir-li després de que toregi. Però, la Lydia és ferida pel toro i la porten a l’hospital. Allà, en Marco no sesepara de la Lydia. A la clínica coneix al Niño de València ja que la ve a visitar. A més, es fa amic d’en Benigne a qui reconeix de l’espectacle de dansa.
En Benigne està obsessionat amb la seva pacient, l’Alícia. Es va obsessionar amb ella temps enrere ja que, abans d’estar en coma, anava a ballar just davant de l’apartament d’en Benigne. Aquest, primer l’observava des de la finestra però, desprésde la mort de la seva mare, es va decidir a parlar amb ella. Un dia l’Alícia anava pel carrer i en Benigne va veure que li queia la cartera i la va agafar per tornar-li. A més, la va acompanyar fins a casa seva on viu el seu pare que és psiquiatre. Van passar uns dies i, com el desig de tornar-la a veure era tan gran,va demanar una cita amb el pare de l’Alícia. Van parlar sobre el dol no resoltd’en Benigne per la mort de la seva mare. Quan acaba la cita i es disposa a marxar, veu l’habitació de l’Alicia i li agafa una pinça del cabell. I després xoca amb ella.
Més tard, l’Alícia pateix un accident de cotxe i es queda en coma. El pare contracta en Benigne de forma permanent per cuidar la seva filla.
En Benigne li comenta a en Marco que ha de parlar a la Lydia perquè tot i estar encoma, ella segueix sabent tot el que ell fa per ella.
En Marco s’adona que el Niño de València i la Lydia estaven junts.
En Marco va a buscar en Benigne i li diu que se n’anirà de viatge i, a continuació, marxa de la sala.

Després, entre en Benigne i la seva amiga de la clínica, parlen sobre que a l’Alícia li hauria de haver vingut la regla i no li ha vingut. En Benigne li diu que no espreocupi que només és un retard. Un mes més tard, segueixen preguntant-se perquè no li ha vingut la regla i la infermera decideix parlar-ho amb el cap dels metges.
Després, en Marco i en Benigne van junts a donar un tomb i en Benigne li confessa que es vol casar amb l’Alícia i en Marco se sorprèn i li suplica que no torni a dir bajanades com aquesta.
Els metges s’adonen que l’Alícia està embarassada iculpen en Benigne de ser el principal sospitós ja que un infermer ha estat testimoni de la conversa entre en Marco i en Benigne referent als plans de matrimoni.
En Marco ha marxat d’Espanya per escriure un llibre sobre viatjar a través de Jordània. Aquest, s’assabenta que la Lydia ha mort. Truca a l’hospital per parlar amb en Benigne però tot el que li diuen és que ell ja no treballa allà....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de Asi hablaba Zaratustra
  • Resumen (El Arte de hablar en público)
  • resumen de habla activa
  • Resumen de ¿Cómo hablar en público?
  • Resumen Del Libro Hablando Sola
  • Comunicación y Actos De Habla (Resumen)
  • Resumen etnografía del habla
  • Resumen los tucanes no hablan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS