Resumen libro: l'assessinat del professor de mates

Páginas: 3 (544 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013
RESUM DEL LLIBRE "L'ASSASSINAT DEL PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES" de Jordi Sierra i Fabra
L'assassinat del professor de matemàtiques és un llibre que ens explica una intrigant història de la qual elsprotagonistes són tres joves adolescents. L'Adela, en Lluc i en Nicolau són els tres únics alumnes que han suspès l'assignatura de matemàtiques. El seu professor, en Felip (Flip), els adverteix ques'esforcin pel proper examen però tot i la millora en les notes, els tres alumnes tornen a suspendre.
En Felip, odiat per ser "el de mates", s'interessa per l'aprenentatge dels seus alumnes i ofereixuna segona oportunitat als suspesos. Els deixa entreveure que s'ha arriscat davant la resta de professors i director per tal de retransmetre'ls-hi una certa pressió a aprofitar la oportunitat. Aquestaconsistirà en resoldre una gimcana matemàtica inventada pel Felip i que només coneixerien ells quatre. L'Adela, en Lluc i en Nicolau hauran de descobrir qui ha assassinat al seu professor mitjançantla resolució de vuit problemes matemàtics i les seves corresponents pistes relacionades entre sí. En Felip els adverteix que el temps serà limitat, però que s'ho plantegin com un joc, un joc d'equip.El matí següent, després de rebre les instruccions del professor, els tres alumnes es disposen a iniciar el repte a l'hora i lloc acordats. Per sorpresa seva, els apareix en Felip ferit per tresbales al pit. Sorpresos pel que estava passant i atents a les últimes paraules del professor, s'assabenten de que el suposat assassinat es converteix en realitat. El verdader assassí, tal com els informael professor, coincideix amb el del resultat final de les proves. Els dos nois i la noia corren en busca d'ajuda, però un cop amb la guàrdia al costat, el cos havia desaparegut.
Comencen les proves.Ara amb una gran responsabilitat a sobre ja que ja no es tractava d'aprovar o suspendre les matemàtiques sinó de saber qui havia matat a en Felip. Superar una prova i una altra, amb la inseguretat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen del libro tiempo de matar
  • amores que matan libro completo con su resumen de todas las historias
  • Resumen del libro amores que matan
  • Resumen del libro matar un ruiseñor
  • Resumen de l'assesinato de la professora de lengua
  • Resum "l'assassinat del professor de matemàtiques"
  • libro de mate
  • Libros que matan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS