resumen nombre de la rosa

Páginas: 2 (394 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2014


EL NOMBRE DE LA ROSA


Un franciscà anomenat Guillermo de Barskeville arriba a l’abadía amb el seu aprenent Adso i s’encontren amb la mort d’un benedicti. Guillermo dedueix que ha Sicut unsuicidi i que ha catgut de la torre pel recorregut del cadàver. Quan estaven en l’esglesia orant els avisen de que hi ha hagut un altra mort al matader.El mort estava al barril on guardaven la sang delsporcs. El mort tenia el dit i la llengua negra. Guillermo i Adso averigüen que el cadáver ha Sicut arrastrat per les marques de la neu.

Guillermo i el seu aprenent Adso van a l’escriptori on senenun soroll. Van a averiguar-hi i no troben ningú, sols una llum encesta on a la taula hi havia un llibre obert amb un paper en blanc, que Guillermo amb la llum del foc hi va trobar algo escrita ambsuc. Guillermo i Adso llegeixen amb el monocle.al poc temps ix un monge,tanca el llibre i ix corren. Guillermo i Adso es dividiesen per poder-lo encontrar abans. Adso s’encontra amb Salvatore un monjeboig que espanta a Adso. Salvatore intenta encontrar Adso que de l’espant a eixit corren. Després Adso s’encontra amb una jove campesina amb la qual practica relacions sexuals. Al cap d’una estona hiapareéis un altre monje ofegat mentre es pegava un bany, aquest monje tambéhi tenia el dit i la llengua negra.

Al dia següent descobreixen un passadís que els porta a un laberint, era la biblioteca.Allí hi havien montons de llibres. Al cap d’uns dies arriba la Santa Inquisició cridada pels benedictins perque creien que el dimoni estava a l’abadia. La Santa Inquisició descobreix a Salvatore i lacampesina fen misa negra. Al dia següent Guillermo i Adso tornen a la biblioteca on encontren un vell amb un llibre en la mà i Guillermo l’identifica.El llibre es un llibre còmic, escrit en tintaenveninada per matar a tots els que tinguen la tentacions de llegir-lo. Guillermo es posa un guant per no morir enveninat i el vell li furta el llibre i comenta a menjar-se‘l i poc després incendia la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL NOMBRE DE LA ROSA RESUMEN
  • Resumen del nombre de la rosa
  • Resumen en nombre de la rosa
  • Resumen película: "en nombre de la rosa"
  • resumen de la pelicula en el nombre de la rosa
  • Resumen El Nombre De La Rosa
  • Resumen de la película "En el nombre de la rosa"
  • Resumen de "el nombre de la rosa"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS