Revolució industrial

Páginas: 3 (545 palabras) Publicado: 27 de abril de 2014
REV.INDUSTRIAL
1ª ETAPA

La primera etapa de la revolució industrial va ser entre l'any 1760 i 1860.Comença a la Gran Bretanya i s'extèn per Bèlgica i França.
Les causes de la primera etapa vanser un augment de la població per l'explosió demogràfica que es va produir durant aquest període.Un altre causa va ser les millores a l'agricultura que afavoreixen la revolució industrial de quatremaneras: l'augment de la producció permet alimentar a tota la població, les millores tècniques permeten reduir el número de camperols necessaris per treballar a la terra, i proporcionen mà d'obra al'indústria,els beneficis obtigunts per els terratinents seran invertits en l'agricultura, el comerç i les noves indústries i per últim la necessitat de metalls per els instruments agrícoles i la demandade maquinària, provoquen el desenvolupament de la indústria metal·lúrgica i siderúrgica.També va afavorir un desenvolupament tecnològic com l'invent de la màquina de vapor que va ser el més important.Tots aquests avenços tecnològics no és podrien haver prodüit sense una acumulació del capital.
Gràcies el comerç exterior i el desenvolupament del transport s'obtenen primeres matèries abundants ibarates de tots els llocs necessaris i els productes es poden transportar d'un costat a un altre(vaixell de vapor,ferrocarril).
Les conseqüències de la primera etapa de la revolució industrial des deel punt de vista social es va produir una autèntica revolució demogràfica des de Europa es va propagar un creixement constant de la població afavorit per els moviments migratoris i per la creaciód'una nova estructura social més a favor de la família.Va començar en aquesta època el èxode rural a favor de les ciutats.Va créixer el nombre de ciutats per tot el món i el tamany d'aquestes. I en segonlloc es van produir conseqüències econòmiques ja que a partir de la revolució industrial es va poder parlar del “creixement econòmic sostenible”. Gràcies a aquesta revolució, a llarg termini, es va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Revolució industrial
  • Revolucio Industrial
  • Revoluci Industrial
  • la revolucio industrial
  • revolucio industrial
  • Revolució Industrial
  • La revolució industrial
  • Revolució industrial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS