Ronald Mcdonal

Páginas: 2 (429 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2012
PRÀCTICA 1



PATROCINI DE MC DONALD’S ESPAÑA

La empresa escollida per analitzar les seves accions de patrocini és McDonald’s España.

Un cop analitzada la memòria de Responsabilitat SocialCorporativa de la empresa, ens hem adonat que només fan una tipus de patrocini. Es tracta de la Fundació Ronald McDonald, creada per la mateixa empresa. Aquesta fundació va ser creada per crear isostenir programes per millorar la salut i el benestar dels nens. Aquestes accions es porten a terme arreu del món, en tots aquells països on la empresa té presència comercial. Però en aquest cas, enscentrarem a Espanya, i la Fundació Ronald McDonald té dues cases al país (Barcelona i recentment, Màlaga), en les quals es proporciona una casa lluny de la residencia habitual a totes aquelles famíliesque tenen nens malalts i que han de sotmetre’s a algun tractament de llarga durada.

Creiem que McDonald’s es centra en el públic infantil, perquè la fundació porta el nom de Ronald McDonald, que ala vegada és el nom del pallasso que ha fet famosa a la empresa. Per tant, com que els pallassos són una forma d’entreteniment per als infants, creiem que per això utilitzen a la fundació el nom deRonald McDonald perquè tothom que accedeixi a aquesta fundació o a les cases que la fundació posa a la disposició de les famílies dels nens malalts, la relacionin amb la marca McDonald’s. A més,McDonal’s també transmet compromís amb els nens ja que és l’única empresa de menjar ràpid que té un espai dedicat exclusivament als més menuts, com és el Parc Infantil.

Per tal de finançar les cases queposa la fundació, hi ha diverses vies. La primera i la més important, és la gran aportació que fa McDonald’s, de la qual no hem trobat cap valor d’inversió, però també a partir de donacions que fan elsclients a les urnes que es troben situades a cada restaurant de l’empresa o les empreses que d’una manera indirecta o directa, fan donacions a la fundació. Per exemple de cada euro donat, 0’95€...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ronaldo
  • Ronald
  • el ronaldo
  • Ronaldo
  • Ronaldo
  • ronald
  • Ronald
  • ronaldo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS