Rtrtr

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2010
3. Com s’anomena l’estratègia de que Camper entri en el sector de l’hostaleria? Com ho valores?
Camper s’ha aproximat al consumidor internacional a través d’una oferta de producte diferent, en unespai únic, recolzant-se en la innovació i creativitat del disseny, l’experiència acumulada de més d’un segle.
Camper busca sempre la diferenciació del producte, i per tant, es planteja entrar en nousàmbits de mercat com l’hostaleria, amb la clara intenció de fer–se publicitat.
No tan sols creen “un restaurant”, sinó que intenten crear una nova filosofia de cuina basada en una alimentaciócreativa, simple, lleugera i natural, dins d’un ambient ideat sota els principis de la bio construcció, del feng shui i del interiorisme de Martí Guixé.
L’empresa busca millorar la seva posiciócompetitiva, de manera ofensiva, permetent obtenir beneficis a llarg termini. L’organització fomenta l’estratègia allà on el seu competidor no el pugui superar. D’aquesta manera guanya en imatge de marca. Ésuna gran fortalesa per l’empresa i una gran debilitat pels competidors.
Per tant, podríem identificar-la com una estratègia de creixement, però també és una estratègia d’àmbit innovador ja que obrenles portes a un mercat totalment desconegut per a ells.

Pensem que és una proposta molt innovadora i arriscada alhora, ja que s’introdueixen en un àmbit totalment diferent al seu negoci inicial. Ésuna idea ambiciosa i amb caràcter agressiu, ja que han d’intentar no fallar i així no perdre la imatge que tenien del producte.
Tot i això, són valents i la proposta surt millor del que esperaven,donant un creixement considerable a l’empresa.

4. Quina estratègia proposaries en un futur per a Camper?

Les estratègies que proposaríem pel futur de Camper serien:

* En primer lloc,consolidaria el sector de l’hostaleria, amb una estratègia de creixement, obrint més restaurants i hotels d’aquest tipus per tal de fer publicitat i fer conèixer encara més la marca en el nou àmbit....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rtrtr
  • rtrtr
  • Rtrtr
  • rtrtr
  • Rtrtr
  • Rtrtr
  • rtrtr
  • rtrtr

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS