Saber Escollir La Qualitat

Páginas: 2 (344 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2011
SABER ESCOLLIR LA QUALITAT
Quan ens adrecem a la recerca de informació sobre Feng Shui hem de tindre en compte una cosa molt important: el professional que ens atengui ha de donar-nos la màximaconfiança. Cal saber amb quin mestre ha estudiat i quina experiència te sobre el tema.
No n’hi ha prou en haver llegit molts llibres sobre Feng Shui i haver fet algun curset.
La tradició xina en eltema de l’ensenyança, no només de Feng shui sinó també de totes les arts i ciències que ens arriben d’allà, parla dels molts anys d’estudis i paciència dels deixebles per conèixer els secrets i lesvertaderes ensenyances. Molts d’aquests deixebles quan consideraven que ja en sabien prou abandonaven el mestre i s’establien pel seu compte i el que no entenien ho interpretaven a la seva manera.D’aquí que hi hagin molts llibres de Feng shui al mercat editorial i cap ens mostri els veritables secrets del Feng shui. El comentari més comú és: tot son contradiccions!
La realitat és que sonmitges veritats completades amb grans dosis de tècniques de  psicologia, decoració i interiorisme.
L’art del Feng Shui no és un art estàtic. La filosofia Taoista ens ensenya que tot és relatiu i totestà en continu canvi.
Doncs, d’aquesta manera, no podem acceptar que la nostra llar tingui un racó concret i específic per a cada cosa. El Chi, l’energia està en continu moviment en l’espai i enel temps.
El Feng Shui és necessari per saber la distribució energètica de la nostra llar i saber com circula de manera de poder aprofitar les bones energies i debilitar les males energies.
De lamateixa manera que a l’estiu ens posem samarretes i pantalons curts i a l’hivern abrics. De la mateixa manera de que ara no ens comportem com quan érem més petits... la nostra llar canviaenergèticament al llarg del temps i es necessari saber com es comporta aquesta energia perquè la nostra llar sigui sempre prospera i saludable als qui l’habiten.
Això és l’autèntic Feng shui tradicional...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qualitat
  • Gurus de la Qualitat
  • escollos gramaticales
  • Escollos Gramaticales
  • Escollir una professió
  • manual de qualitat
  • Escollos Gramaticales
  • Escollos gramaticales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS