Santuaris i ermitas

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2014
Un santuari és una capella, església o indret natural que és considerat especialment sagrat per haver estat objecte d'una revelació (de Déu, de la Mare de Déu o d'algun sant)o bé per la presència de relíquies o d'imatges particularment venerades, i que ha esdevingut centre de devoció i de pelegrinatge. N'existeixen en totes les religions.
És unlloc en el qual es venera una imatge o relíquia d'un sant, profeta o personatge important de la respectiva religió, o bé un lloc on es considera que va tenir lloc un miracle o fetsingular.
Els Santuaris generalment estan ubicats en zones amb molt bones vistes, ja que es troben als cims de les muntanyes. Són llocs molt poc coneguts per la majoria de lagent. Tenen interès per la seva història, la cultura, el seu valor paisatgístic, etc.. Són espais molt tranquils, si no coincideix amb alguna festa. Alguns tenen servei derestaurant, cafeteria i, fins i tot, hospedatgeria. A la majoria dels Santuaris que us proposo es pot arribar en cotxe, excepte al santuari de Cabrera i el de Lord on haureu decaminar una mica (5min), però realment val la pena.  A tots els Santuaris podeu anar amb els nens, i us aconsello que us emporteu un bon entrepà i una manta per estirar-vos al terra igaudir de l’entorn.



Una ermita es una capilla, santuario o iglesia situada en un lugar alejado de las poblaciones y dedicado al culto religioso, normalmente bajo elcuidado de un ermitaño.
Por extensión, se conoce como eremitorio a un lugar donde existen una o más ermitas, frecuentemente rupestres y habitadas por anacoretas, al estilo delos padres del desierto delcristianismo.1 Por ejemplo, en España se conservan entre muchos otros el eremitorio de San Pedro y el de San Miguel, en la provincia de Burgos.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ermitas
  • La ermita
  • ermitas
  • Edificio ermita
  • casa Ermita
  • La Ermita
  • Ermita
  • San juan ermita

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS