Sari

Páginas: 20 (4797 palabras) Publicado: 8 de enero de 2011
PROGRAMARI WEB 2.0

FLICKR (http://www.flickr.com)
Comunitat on la gent penja fotografies, les etiqueta i les comparteix amb altres persones.

SLIDESHARE (http://www.slideshare.com)
Espai gratuït on els usuaris poden enviar presentacions Powerpoint o OpenOffice, que després queden emmagatzemades en format Flash per ser visualitzades online.

FOLDERSHARE (http://www.foldershare.com)
Einagratuïta que ens permet compartir arxius amb altres usuaris i tenir una còpia dels propis arxius.

PODCASTS
Un podcast és un arxiu d’àudio (música, veu o ambdues coses),normalment un mp3, que es distribueix automàticament mitjançant RSS, i es pot descarregar d’Internet i gravar a un ordinador o reproductor MP3. Mitjançant el potcasting es graven arxius que es posen a disposició del públic, quepoden subscrivir-se i descarregar les locucions automàticament mitjançant un programa lector, per escoltar-les després en un reproductor portàtil o al propi ordinador.

YOUTUBE (http://www.youtube.es)
Permet magatzemar i fer difusió de vídeos per la xarxa.

DOTSUB (http://www.dotsub.com)
Permet als usuaris enregistrats subtitular els vídeos amb l’idioma que desitgin. ESL(http://eslvideo.com) Permet annexar un qüestionari a qualsevol vídeo de la xarxa.

ZAMZAR (http://www.zamzar.com)
És un servei que amb tres senzills passos converteix un document (text, imatge, so o vídeo) d’un format a un altre.

EMMAGATZEMAMENT ONLINE Existeixen serveis d’emmagatzemament online i per compartir arxius a la web. Alguns d’aquests serveis són: - MEGAUPLOAD (http://www.megaupload.com/es) -RAPIDSHARE (http://rapidshare.com) - ORBITFILES (http://www.orbitfiles.com) - IN.SOLIT.US (http://in.solit.us) GOOGLE DOCS I FULLS DE CÀLCUL (http://docs.google.com) Programa gratuït e processament de textos i fulls de càlcul basat en la web en la que podrem crear documents o pujar-los des del nostre ordinador mitjançant un formulari web o per e-mail per treballar amb ells online. En qualsevol momentpodem descarregar els arxius al nostre equip en diferents formats, inclòs el “pdf”. Permet la inclusió d’imatges, l’ús de les vinyetes, corrector ortogràfic en 30 idiomes, ... Existeix la possibilitat d’afegir col·laboradors als nostres documents per editar-los de manera col·laborativa, permet convidar a tot un grup de contactes sense la necessitat d’introduir totes les seves adreces. L’aplicacióguarda automàticament a intervals regulars, tot el que cada usuari escriu identificant als diferents col·laboradors i les seves modificacions amb colors. Es poden crear o pujar documents i convidar a altres ususaris perquè llegeixen o modifiquin els arxius creats. Altres alternatives a aquesta aplicació de Google són: ZOHO (http://zoho.com) i ThinkFree (http://www.thinkfree.com).

GOOGLE CALENDAR(http://calendar.google.com)
Agenda online en la que es poden insertar els aconteixements que ens interessin. Es pot decidir qui els pot veure i qui no. Es poden configurar recordatoris automàtics, inclús notificacions a telèfons mòbils. KIKO (http://www.kiko.com) Aplicació on line que permet utilitzar un calendari gratuït. A més a més d’agregar cites i accions ens permet enviar recordatoris pere-mail o missatges de text mòbil. GOOGLE MAPS I GOOGLE EARTH

(http://maps.google.com ,

http://earth.google.com)
Google Maps és un servidor d’aplicacions de mapes en web. Ofereix imatges de mapes i fotografies de satèl·lit del món sencer amb diferents nivells d’ampliació.

Amb un servei extern com TAGZANIA (http://www.tagzania.com/es) es poden unir etiquetes amb llocs,i podrem afegir a uncompte personal creant i documentant llocs, mapes, ... El germà gran de Google Maps s’anomena Google Earth. Aquest ens ofereix vistes de la terra i de l’espai. GOOGLE PAGE CREATOR (http://pages.google.com) És una eina gratuïta online que permet crear, de forma senzilla,, i publicar ràpidament pàgines d’utilitat i atractives en pocs minuts, sense disposar de coneixements de programació. GOOLE...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sari
  • MERCADOTECNIA SARIO
  • mardiros sarian
  • sueldo y sario
  • El Sari Rojo
  • Sari Proceso
  • sari
  • Sari

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS