Secuencias

Páginas: 2 (451 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2012
HISNDUISME
L’ hinduisme va començar fa uns 3,500 anys a l'Índia. Hi ha milers de déus en l’ hinduisme, però només unes poques són adorats en la realitat. Els hindús creuen que Brahma és el major,però que ell no fa res.
Cada hindú neix en un de diversos grups anomenats castes. Algunes castes es consideren més altes i pures que altres. La més alta de la casta sacerdotal, li segueix la delsgovernants i soldats, després els comerciants i botiguers. Les persones de les castes inferiors escombren, renten la roba, arreglen sabates, i en general són els serfs de les castes més altes.
Els hindúscreuen en la 'reencarnació', és a dir, que ells tornen a la vida una altra vegada com animals o com a persones. També creuen en llac anomenat 'karma'. Karma significa que el comportament en la vidaanterior afecta el lloc de les persones en aquesta vida, i el que fan en aquesta vida determinarà el seu lloc en l'esdevenidora. Si guarden les lleis de la seva casta, creuen que naixeran de nou en unacasta més alta. Creuen que finalment cessaran de viure com a persones per esdevenir part del déu Brahma. Els renaixements poden continuar de manera interminable, ja que els hindús mai poden estarsegurs d'haver fet tot correctament.
Els hindús fan pelegrinatges a llocs sants com Benarés al riu Ganges a l'Índia. Ells creuen que banyar-se al riu els purificarà de pecats com ara no guardar lesregles de la seva casta o tocar coses que ells consideren immundes. El pecat per l'hindú té poc a veure amb trencar els manaments de Déu o fer-los mal a altres.
Els hindús tenen altars a casa seva i enels temples, en els quals adoren déus i deesses pintats amb colors vius, oferint aliment, diners, i oracions, esperant trobar pau i ser alliberats dels esperits malignes.
La majoria dels hindús sónvegetarians. Creuen que els animals i els insectes tenen ànimes, i, per tant no mengen carn ni lleven la vida si ho poden evitar. Pensen que la vaca és especialment sagrada, i per això se'ls permet...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Secuencia
  • Secuencia
  • secuencia
  • SECUENCIA
  • Secuencia
  • Secuencia
  • Secuencia
  • secuenciadores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS