Sessió Educación Física

Páginas: 10 (2252 palabras) Publicado: 10 de junio de 2012
SESSIÓ EDUCACIÓ FÍSICA


1.ESCALFAMENT


JOC DELS PAQUETS

Amb el nostre escalfament , el nostre objectiu és activar al nen que ve d’una fase de sedentarisme, per arribar a una fase d’activació i de despesa metabòlica.
Tots els alumnes han de córrer separats per un espai delimitat amb conos (o qualsevol instrument que tinguem a classe). El professor en un moment determinat cridarà ambveu alta, un numero determinat, i els nens s’hauran d’agrupar i agafar-se tots de la mà (les persones que formen l’agrupació) pel número de persones que el docent hagi dit el més ràpidament possible. I així successivament, es faran combinacions d’agrupacions de números que seran elegits pel docent.

A partir d’aquest joc tradicional vam treballar diferents variants:

- Ara quan el docent diguiun número, els nens i nenes a més d’agrupar-se i agafar-se tots de les mans, s’hauran de seure a terra i tornar-se a aixecar lo abans possible.

- Quan el docent digui el número, s’hauran d’agrupar i transportar a un dels membres del grup (per elecció lliure) fins a la línia del fons. Les maneres de transportar poden ser inimaginables. Amb aquesta variant volem treballar l’activació de la forçamuscular de braços i cames.



2. PART PRINCIPAL


Un cop ha finalitzat la part inicial d’informació i escalfament, els grups es reparteixen en una de les 4 zones (aniran fent-les en sentit contrari a les agulles del rellotge).

EXERCICI 1 - CARRERA: L’ESPRINT

És un joc de persecució, on un jugador duu un “peto” lligat al pantaló. Qui es deixi atrapar, hade posar-se’l i seguir atrapant.
La grandària de l’espai de joc depenia dels alumnes que tinguéssim,; el vam delimitar amb l’ajuda de cons i també aprofitarem les línies del camp de futbol.
Com només foren cinc alumnes per estació, hi havia un perseguidor solament. Si haguessin sigut més, hauríem augmentat el nombre de perseguidors.
L’objectiu d’aquest joc és millorar la velocitat.EXERCICI 2 – CIRCUIT

Vam proposar de fer un circuit amb l’objectiu de millorar el salt.
Per muntar-lo necessitàrem 12 cons, 10 pals, i 20 quadrats de plàstic amb forat per introduir els pals.
La sortida estava indicada amb dos cons, després vam col·locar 5 pals no gaire separats, que els havien de saltar amb peus junts. Dos cons més eren el lloc des d’on havien de fer salt de llargada però partintde posició estàtica. Després venia el tros de saltar amb una sola cama (delimitat per quatre cons); l’antepenúltima prova del circuit constava dels rectangles de plàstic i pals que substituïen a les tanques, on s’havia de passar fent “skipping”; i finalment un altre espai per saltar amb una sola cama (cada cop que feien el circuit s’havia de passar amb una cama diferent).EXERCICI 3 – LLANÇAMENT DE PES

Aquesta ZONA 2 treballem el llançament, concretament el llançament de pes. El professor els hi tornarà a explicar (només lo necessari) si encara ha quedat algun dubte.
- Objectiu de la zona: iniciar-se/ familiaritzar-se al llançament de pes.
- Objectiu de la tasca: aconseguir enviar el llançament a la zona que prèviament s’ha dit per obtenir el màxim depunts per parella.
- descripció zona: en un espai (20x20) delimitat per cons es realitzaran els llançament.

Consta d’una zona:
- de tir (línies vermelles), on es col·locaran les parelles del grup
(prèviament fetes abans de la tasca). Aquesta línia no es podrà sobrepassar
quan les parelles estiguin efectuantel tir (per seguretat), i com una
“norma” del llançament no es podrà ni trepitjar ni sobrepassar quan
l’alumne realitzi el llançament (nul)
- de llançament (a partir de les línies vermelles fins la línia de fons de la
zona). Aquesta zona subdividida per 4 zones. Una zona 1 (més ample i més propera que les demés, ja que aquestes zones van de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica
  • Educación física
  • Educación fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS