Show de truman

Páginas: 2 (454 palabras) Publicado: 26 de abril de 2010
Redactat a un amic que ja ha vist la pel·lícula.

Hola, ja he vist la pel·lícula del “show de truman” el molt bona.
És impresionant el món on viu, on tota la gent actua sent amics seu, veins,companys de treball, fins y tot la seva mare y la seva novia. Com es pot ser tan fals de viure en aquestes condicions de estar les 24 hores del dia mentint?

També em sembla que truman necessita moltde temps per adonarse’n que tot el món on viu es mentida. Porta anys vivin les mateixes converses amb les mateixes persones. I quan ha intentan anar-se’n d’alla sempre passaba alguna cosa que l’impediamarxar d’allà.

Unaltre cosa és que truman no té absolutament res d’intimitat ni a tingut mai. Des de que estava a la panxa de la seva mare que l’estaben grabant, i el graben tot el dia per emitirun programa de televisio sense interrupcions que te com argument la seva vida. Això fa que truman no hagi tingut mai intimitat encara que ell es creu que si fins que es dona conte.

Crec també quel’autor d’aquest programa està preparat molt fort psicològicament ja que no te cap mena de sentiment cap a ell i el té tancant en un mol de mentides. Quan dic que no te cap sentiment cap a ell emrefereixo que potser li te carinyo pero es una persona mol egoista. Fixa’t que intenta matar a Truman amb la tormenta només perquè el seu programa no acabi sent un fracàs. Prefereix acabar el programa amb laseva mort a que acabi descubrint el món on viu.
A sobre quan no l’aconsegueix matar i Truman troba la porta que dona lloc al món exterior, ell li diu que allà fora hi han les mateixes mentides queon viu ell, li intenta fer creure que es millor el mon on ell es el protagonista i esta vigilat tot el dia a el món de veritat.

Personalment crec que potser si que hi han mentides però hi ha unapetita cosa que fa guanyar molt i és que cada persona te la seva intimitat i te coses per a ell sol i això és una cosa que es molt important. Quan Truman obre la porta i passa cap a l’altre món...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El show de truman
  • Truman Show
  • Truman Show
  • El show de truman
  • truman show
  • Show De Truman
  • El Show De Truman
  • El show de truman

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS