Significado de la ética y la moral, y resúmenes de películas vistas en ético-cívica

Páginas: 4 (968 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2012
Ético-civica
Ética: L'ètica, és una reflexió sobre la moral. L'ètica, es troba en un nivell diferent: es pregunta per què considerem vàlids uns i no altres comportaments, compara les pautes moralsque tenen diferents persones o societats buscant el seu fonament i legitimació; investiga el què és específic del comportament moral; enuncia principis generals o universals inspiradors de totaconducta, crea teories que estableixin i justifiqui allò pel qual val la pena viure.

Moral: La moral dóna pautes per a la vida quotidiana, l'ètica és un estudi o reflexió sobre què origina i justificaaquestes pautes. Però les dues, si bé són distingibles, són complementàries. La mateixa manera que teoria i pràctica interaccionen, els principis ètics regulen el comportament moral però aquestcomportament incideix alterant els mateixos principis. Sovint els conflictes de normes morals que apareixen quan hem de prendre decisions són el motor que ens impulsa a una reflexió de nivell ètic.Sinopsi de la pel ·lícula Gran Torino: Walt Kowalski (Clint Eastwood), un treballador de l'automòbil jubilat, ocupa el seu temps amb reparacions domèstiques, cervesa i visites mensuals al perruquer. Encaraque l'últim desig de la seva difunta esposa va ser que es confessés, per a Walt, un ressentit veterà de la Guerra de Corea que manté el seu rifle M-1 net i llest, no hi ha res a confessar. I l'únicque es fia prou com per confessar-és de la seva gossa, Daisy.
Aquells a qui solia considerar els seus veïns s'han traslladat o han mort i han estat substituïts per immigrants hmong, del sud-estasiàtic, que ell menysprea. Ofès per pràcticament tot el que veu, els ràfecs caiguts, la gespa descuidat i els rostres estranys que l'envolten, les colles sense propòsit d'adolescents hmong, llatins iafroamericans que creuen que el barri els pertany; els estranys immadurs en què s'han convertit seus fills, Walt només espera que arribi la seva última hora.
Fins a la nit en què algú intenta robar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • etica civica y moral dialogica
  • Etica, moral y formación cívica
  • SIGNIFICADOS Y DEFINICIONES DE ETICA, MORAL Y MORALIDAD
  • SIGNIFICADOS Y DEFINICIONES DE ETICA, MORAL Y MORALIDAD
  • La Ética Y Moral Película Malena
  • Moral Y Ética De La Película "El Ultimo Camino"
  • Argumentación moral y ética de la pelicula el experimento
  • Resúmenes de ëtica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS