Sin Destino

Páginas: 3 (675 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2012
SIN DESTINO

Aquesta és una novel·la de gènere hostòric però també han fet una pelicula, l'autor del llibre el va escriure Imre Kertész i el director de la pelicula Lajos Koltai. Els protagonistessón: Marcell Nagy que fa de György Köves és el nen protagonista i ens conta el que ell viu des de la seva perspectiva, Bálint Péntek i els altres actors són Péter Fancsikai, Áron Dimény, Marcell Nagy,Béla Dóra que interpreten a algun dels nois de la fàbrica, el amic Bandi Citrom que li ensenya a poder sobreviure al camp de concentració entre d'altres, tots aquets eren de Budapest, Ungria.
Tantla pelicula com la novel·la estan basades en un trebal semi-autobiogràic.
Aquesta novel·la intenta transmitir la autosuperació i les ganes de viureque pots arribar a tenir en aquesta situació, i méssent adolescent. Es situa a diferents llocs com a Budapest, la fàbrica de toxos i els camps de concentració de Auschwitz, Buchenwald i Zeit,en el temps es situa al any 1944 un any abans que acabés laguerra, justament quan venen els americans i alliberen als presoners dels camps de concentració al 1945.
L'història va d'un nen que a causa de ser jueu l'envien a Auschwitz (un camp d'extermini) onpassa un reconeixement medic i pot treballar, i es lliura de les cambres de gas. Despres el passen a un altre camp que és el de Buchenwald on les condicions de vida són una mica més acceptables allà lidonen un número (el seu nom 64921) i un triangle per identificar d'on prové, però finalment on acaba es en Zeit on coneixerà al seu amic Bandi Citrom el que li ajuda a poder superar dia enrere diaaquell infern. György passa diferents dificultats com la gana, veure la mort, treballs durs, lluitar contra ell mateix ... Fins que un dia no pot caminar més i els seus companys el porten a l'infermeriaallà veuen el seu genoll i l'operen en aquell moment. Després el transporten un altre cop a Buchenwald on fan el procediment normal quan entren els presos al camp i pensen que els fiquen a una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Destino
  • El destino
  • Destino
  • Destinos
  • sin destino
  • Destino
  • El Destino
  • El destino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS