Starbucks

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (689 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 17 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Starbucks: Molt més que cafè... una experiència vital
1.-Que s’entén per necessitat?
La necessitat és el sentiment de manca que experimenta un organisme i que activa el seu desig d'obtenir allò queli falta. La necessitat pot ser física (gana, set) o psicològica, objectiva o subjectiva. La necessitat provoca la demanda d'un producte o servei.
-Persegueix Starbucks cobrir les necessitatsdels seus clients? En cas afirmatiu, identifiqueu les diferents necessitats que cobreix Starbucks i classifiqueu-les segons grups.
Starbucks intenta cobrir les necessitats dels seus clients. Haaconseguit que no només gaudeixin del cafè i de la riquesa de les tradicions,sinó que també s’establís una connexió entre ells i establiments. Creant així una espècie de lloc de pas per tenir un descans entreel treball i la llar. Starbucks cobreix següents necessitats:
Necessitats fisiològiques: cobreix les necessitats de gana i set
Necessitats de seguretat: cobreix les necessitats de seguretat iacolliment.
Necessitats socials: cobreix les necessitats de relacionar-se amb la gent coneguda,possibilitat de connectar-se a internet gràcies a wi-fi gratuït.
Necessitats d’estima: sentir-se importantpel tracte que reps.
Necessitats d’autorealització: tenir sensació de recolzar una bona causa,sentir-se com a casa gràcies al tracte personalitzat.

2. Descriviu bàsicament els perfils de clients( tracteu d’identificar-los amb una denominació/etiqueta) de Starbucks. Establiu una associació entre els grups que identifiqueu i els productes i serveis que ofereix.
Starbucks separa els locals perzones, hi ha dos tipus de clients:
- Empresaris: són locals que estan situats en punts estratègics de les grans ciutats per a gent de ciutat, de nivells econòmics mitjà- elevats, amb una edat entre26 i 56 anys, que realitzen el seu treball fora de casa, més concretament en l'àrea de negocis de la ciutat, són persones que no tenen temps d'anar a casa fins la nit, el seu ritme de vida fa que el...
tracking img