tabajo monografico

Páginas: 11 (2546 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014
ELS VAMPIRS NO CREUEN EN FLANAGAN

Títol: Els vampirs no creuen en Flanagan
Autor: Andreu Martí i Jaume ribera
Editorial: Columna
Col·lecció: Columna Jove
Il·lustració: Andreu Martín i Jaume Ribera
Any d’edició: Novembre del 2008

Génere: Novel·la
Tema: Terror i aventures
Argument: Flanagan no creu en els vampirs. Si mes no, quan fa sol i els ocells canten dalt dels arbres. Però…¿¡de nit sol en un castell en ruïne, en una contrada famosa per la seva collita de cadàvers dessagnats? Afegiu aixó a un seguit de crims desconcentrants.

RESUM PER CAPÍTOLS

Capítol 1:

En una torre a Sant Pau deel Port. 
On hi estaven totes les llums apagades, només hi havia la llum del foc, finstres tancades, piscina on suraven inmóbils fulles mortes dels arbres.La primera part de la Torreon eren les habitacions estava en obres.
Flanagan estava acompanyat per:
La Nines, una noia amb diners, que fumava, i era molt amiga d'en Flanagan. 
La Lourdes, una noia que també fuma, és una petita bufona de pel-roja.
El Cristian, que se metia en tot, i parlava molt del que la gent deia. 
El Roman, un noi pijo, intel·lectual, que s'havia molt d'histories que contava la gent.
En aquestavetllada sempre estaven parlant dels assassins en sèrie, si hi va haveri aqui, o no ; i moltes històries de sèriel killers.  Tot succeix a Floc un poble al costat d'unes montanyes i un altre poble mes gran molt poblat. En aquest poble s'havien construit unes pistes d'esquí, i per fer publicitat per a que la gent vinguessi, per que no hi havien turistes ni res, es van inventar un història dle castelld'un antic compte Oller ( un vampir) , llavors feien com una mena de visita per saber l'història i veure les ruines i tot això, però un dia hi va averi algo diferent al castell i va pujar un noi ,i va acavar mort, com si l'haguessi matat un vampir, desprès d'aquest noi i va aver-hi tres victimes més, però la cinquena victima, li va fer front i va cridar i es va defensar fins que va arribar elspolicies i el van detenir , era un home, un pastor que se haia cregut aquesta història i la va acavar fer realitat per dir d'alguna manera. 
Al final Cristrian te una idea anar a esquiar aquest cap d'any a Floc. La Lourdes, el Ferran, la Nines , el Roman , deien que si , perquè seria interesant i collonudo segons ells.




Capítol 2

Flanagan i Nines s'estimen els dos, però ell li diu que noes faci il·lusións de res. Tot això perque com ella té més diners no vol que la gent pensi que està amb ella només pels diners , és una relació colt confosa. 
Nines es pagara el viatje al poble de Flanagan amb uns diners que té de uns treballs que ha fet de detectiu, i amb els diners que li començara a donar la Maria pel treball que fará per ella. Les víctimes dels Vampirs del floc :
BernatGonzález : gairebé no hia havia detalls.
Lavínia Ubiela: Era una noia de Barcelona, amb molts diners, els seus pares tenien una cada d'estiu a Floc, i quan ella anava a tornar a la casa la va atacar el l'assassí.
Andreu Vaquer: noi del poble, amb cara de pagés, el va assassinar al corral de casa seva quan donava el menjar als porcs.
Monsserrat Navarro: la va matar el dia 30 de desembre, al'hotel del Cim, l'unic hotel del poble. Era una senyora gran amb cara de pomes agres, nas gran, boca gran, péls a la barbeta,... era de Abellers.
Issabel Oliver: era l'empleada de correus del poble. 
Flanagan sempre du un ordenador portátil per a  connectar-se amb el Deepblue, l'home que la Maria li havia encarregat que investigués la seva direcció , procedència , etc...
Cristian te una gran idea,Pujar al castell aquesta nit, en Flanagan i ell. 

Capítol 3:

Quan arriben al poble se enteren de la notícia de que el pastor esverat s'havia escapat del
sanatori on el tenien tancat. El hotel del Cim L'hotel era una casa Pairal de tres pisos, tota modernitzada havien emblanquinat les parets, hi havien posar portes i marcs de finestres de fusta clara, un rètol molt lluminós. gárgoles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tabajo
  • Tabajos
  • Tabajo
  • Tabajo
  • tabajo
  • Tabajos
  • Tabajos
  • Tabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS