tareas

Páginas: 3 (710 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2013



pues eso





Concepte reencarnació propi: Per mi la reencarnació es que en algunes religions es considerat que depèn com t’agüis portat en la teva vida anterior et reencarnaràs en algunanimal bo, o dolen.

Concepte reencarnació fons d’informació [Resumit]: La reencarnació és la creença en el procés pel que una ànima, en morir el cos al que està lligada, reneix en un altre cos, jasigui de persona, animal, vegetal o mineral. És una creença que ve especialment vivent d’ Orient, però també en altres llocs del mon.
Sobretot en las religions: budisme, hinduisme, jainisme. aquestprocés s’anomena samsara,el samsara designa cicles de vida, morts i renaixements que cada ésser experimenta com a conseqüència del seu karma (ara parlarem del karma).
Concepte karma definit per mi:Per a mi el karma representa que si en la teva vida present fas coses bones tindràs un bon karma y en la vida seguen et reencarnaràs en algun animal bo i si et portes malament tindràs un mal karma yaixò vol dir que en la teva vida següent et reencarnaràs en un animal, “dolent”
Concepte karma definit per fons d’informació [resumit]: El karma es una energia transcendent, que esdevé dels actes deles persones, d’acord amb las lleis del karma, cada reencarnació quedaria condicionada per els actes de les vides anteriors, esdevé de les religions: El budisme, el hinduisme,el jainisme, el ayyavazhi y el espiritisme. Encara que aquestes religions expressen diferencies en el significat de la paraula karma, tenen una base en comú: Generalment el karma s’interpreta com una llei, es refereix a acció oacte.
Observacions sobre el karma:
Segons la doctrina les persones tenen tret a decidir si fer el be o el mal, però tenen que acceptar les conseqüències dels seus actes.
El karma no implicasolament les accions físiques, també els actes, les paraules i el pensament.
El karma i la reencarnació seria la manera en que els orientals tractaven d’explicar el fenomen dels nens prodigis. Aquells...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tareas tareas y mas tareas
  • tareas tareas
  • Taran Taran
  • tareas tareas
  • Tareas Y Tareas
  • Mis tareas...Tus tareas
  • Tareas de Tareas
  • Tareas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS