Teoria De La Imagen Publicitaria Imagen Y Marca

Páginas: 5 (1171 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2012
Landor associats.
Producte: DANONINO LlQUID. Client: WALTER LANDOR Y ASOCIADOS. Descripció: Multiempaque de iogurt per a beure, imprès en selecció de color.

Landor associats.

19 de marzo de 2009: Citroën ha decidit explicar a Landor amb el propòsit de reinventar la seva proposta global de comunicació. El nou univers de marca se centra en una identitat fresca, una arquitectura de marcaredefinida, un to de veu únic i un tipus de lletra dissenyat exclusiu que conviuen en un estil fotogràfic creat també a aquest efecte. Milton Glaser. (1929-)
Possiblement el representant més famós de l'escola nordamericana i per a molts pensar en disseny és pensar en Milton Glaser. Treballa des de New York on nació en 1929 i on va fundar i va dirigir durant més de 20 anys el cèlebre estudi dedisseny "The Push Pin Studio" . Autor d'obres mítiques del disseny gràfic com el seu cartell amb el perfil de Bob Dylan, el famosíssim logotip d'I Love New York, el logotip de DC Comics, el símbol internacional per designar la SIDA per a l'Organització mundial de la salut entre altres centenars. A més en 1983 va crear, amb Walter Bernard, l'estudi WBMG, i van ser responsables del disseny de més de 50revistes de tot el món. Entre elles: L’Europeu, New West, L’Express, Manhattan Inc, The Washington Post Magazine, Village Voice, New York i Paris Match, entre unes altres. Ha creat tipografies que no desentonarien gens en el panorama tipogràfic actual, com és el cas de la famosa tipografia giratòria"Babycurls" o la Glaser Stencil.

Pins de The Nation 2003-04.
De Milton Glaser a EUAdescripció_ La sèrie de pins “Dubya” va obtenir certa popularitat. John Kerry els va utilitzar durant molt temps en els seus discursos de campanya.

April Greiman (1948-)
El dissenyador gràfic de Nova York en 1948. Amb vincles d'Amèrica post-modernisme amb la claredat racional de l'escola suïssa. Les seves obres gràfiques, amb freqüència el collage-com, consisteixen en capes de les lletres i les imatges,els elements de les quals semblen surar. De treball d'abril Greiman de forma a l'estil Californià de la Nova Ona. En la dècada de 1980, abril Greiman aviat es va adonar de les possibilitats de la nova tecnologia digital en la forma de l'Apple Macintosh i Quantel Paintbox que ofereixen disseny i va ser un dels primers a prendre avantatge d'ells. Greiman és considerat com una de les dones mésinfluents artistes gràfics que treballen en els mitjans de comunicació digitals. A l'abril de 1982 es va convertir en cap del departament de disseny en el Califòrnia Institute of the Arts. Llibre d'abril Greiman de "Imatges híbrid: la fusió de Tecnologia i Disseny Gràfic" es va publicar en 1990. Les empreses, institucions i individus per els qui ha treballat com a dissenyador inclou el MAK Center pera les Arts i Arquitectura a Los Angeles, AOL / Estafi Warner, Microsoft, Servei Postal dels EUA, i l'arquitecte Frank O. Gehry, Arquitectes Trencat , i uns altres. Abril Greiman ha estat guardonat amb nombrosos premis i distincions pel seu treball.

Vermont at Wilshire, above the Metro Rail station, 2007. Los Angeles.

ESPANYA
ANYS 70 • Amb la mort del general Franco i l’arribada de lademocràcia: Noves perspectives al camp del disseny. El Govern: Dóna les primeres passes amb la promoció del disseny: 1981 Ministeri de Industria y Energia: Encarrega a BCD el disseny i muntatge de l’exposició itinerant amb motius didàctics.

Diseño: disseny. 1987 Finança l’exposició “El diseño en España” a Brussel·les i altres jocs: Presentació del disseny espanyol a Europa. • La Generalitat deCatalunya en col·laboració amb BCD: Organitza una exposició per Europa, Japó i USA. • 1973 creació de BCD a Barcelona. • Promociona tots els àmbits del disseny. • Incorporació del Disseny Gràfic a les Escoles D’arts i Oficis, es creen centres municipals o privats Escola d’Art del FAD 60; Elisava 63; Eina 67; Massana 65; Llotja. ANYS 80 – 90 – 2000. • Els dissenyadors dels anys 60 i 70 sobre tot:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • imagen de marca
  • Imagen De Marca
  • Imagen de marca
  • Imagen De Marca
  • imagen de marca
  • Imagen de Marca
  • Teoría de la imagen
  • Teoría De La Imagen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS