Teoria I Tècnica Del Videojoc

Páginas: 24 (5857 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
Teoria i Tècnica del Videojoc

TEMA 1. Introducció
Definició de Joc El joc està fora de la vida normal del treball. Nosaltres vivim en un món normal és el món de les obligacions, de les feines. El joc és una evasió i la nostra personalitat adquireix a ser un altre, perquè la diferència és que el videojoc no és real és una simulació i tu si que ets real. És una activitat que es fa fora del’esfera de les obligacions i sobretot en aquesta activitat es juga amb el i si sóc… i en ser un altre.

Quina relació hi ha entre el joc i la cultura? La cultura és exclusiva dels humans es pot transmetre mitjançant l’experiència. El joc no és exclusiu dels éssers humans. Qualsevol animal que tingui una complexitat de mentalitat té la capacitat de jugar. El cervell humà està fet de diferents capes ila capa més antiga és el sistema límbic allà està totes les reaccions instintives. El joc serveix per les relacions socials (aprens rols i posar-te en el seu lloc). Els jocs en els animals aprenen a modular la seva força, aprenen moviments i reflexos que alhora de caçar li servirà. Els videojocs són una evolució que tenen a veure moltes coses, el llenguatge que es una afegit a la vida. La culturas’ha desenvolupat del joc segons Johan (llibre escrit 1938).

TEMA 2. Homo Ludens

-el caràcter lúdic de la cultura-

Domini d’un mateix aprens quin és el teu domini. Johan no l’acaba d’agradar aquestes explicacions com d’intensitat, la passió…en els videojocs ens permet fer coses que no ho podríem fer a la vida normal com per exemple ser l’entrenador del Barça, conduir un Ferrary. Ens permetestà fora de la vida corrent. Ell equipara el temps de joc i el terreny de joc seria la barrera que separaria una cosa d’una altra. El que passa en el temple també hi ha un dins i un fora (els advocats vesteixen d’una manera, els capellans…són unes normes de joc que acceptem). És el fondament i factor de la cultura. El joc no et poden obligar a jugar sinó que ens poden invitar i és supèrflua . potservir com
1

Teoria i Tècnica del Videojoc

a benestar del grup i tothom respecta i ningú qüestiona les seves regles i els seus fonaments. El teatre és un espai lúdic en la qual hi ha una cosa que és suspens of disbelieve (deixar aparcada la nostra incredulitat). Per exemple els llibres et fan oblidar que allò és mentida que és una ficció. Totes aquests llibres que tenen èxit són suspens ofdisbelive. La incredulitat també està present en el culte. El joc està apartat de la vida corrent per el seu lloc i la seva duració.

Tres dimensions bàsiques del joc. Agonística és la guerra la lluita contra alguna cosa. Diagógica l’ imaginació fa portar aquestes ganes de passar-ho bé fer-la un art. Les regles del joc que pot tenir l’atzar és una part del joc. L’atzar es fa servir algun copper evitar la monotonia. Una llei feta per l’home pot agradar a diferent tipus de gent però quan és un joc i tot torna a la vida normal no hi ha escepticisme, nosaltres també ens permet està fora de la vida normal. El trampós es pot aguantar perquè vol guanyar mitjançant les regles del joc. Però el pitjor és l’aigua festes. Els polítics es dediquen a competir entre ells per beneficiar-se ellsmateixos. Equip vs. Club: quan estàs en un equip estàs en un grup (vas amb un uniforme). Gràcies al joc ens podem posar en una màscara.

Documental. Arte que nació en la época del miedo la tecnologia del Els videjocs també son cultura, els jocs fan serivr l’estratègia similar com es fa a la vida real. És un simulacre. A la gent l’agrada les situacions predecibles porque ell mundo real no espredecible. La tv era una màquina de patiment, era un mitjà passiu, males notícies en aquest moment el videojoc es va fer els primer videojocs dins de casa a la tv. El ping pong va ser el primer videojoc comercial.els videjocs es van convertir en una cultura. Del videojoc es fa peluixos i series per nens. Els videojoc és art expressiva.
2

Teoria i Tècnica del Videojoc

Conclusions a classe. El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Teoría y Técnica del Turismo I
  • Teoria y tecnica impositiva i
  • Teorias i
  • Teorias I
  • teoria tecnica
  • Teorias Criticas (teorias de la comunicacion I)
  • Técnicas de evaluación i
  • Tecnicas terapeuticas i

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS