TEXT D'AUTOEVALUACIÓ

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2014



TEXT D’AUTOAVALUACIÓ


És difícil autovalorar-me, i més encara argumentar aquesta avaluació.
Si em limito a les notes, em correspon un “8.5”….sempre els he portat bé, elsnombres, i són infalibles: “dos mes dos fan quatre”. Però tinc un “5” al primer treball. Si….aquell cinc que em balla pel cap des del començament del curs. Què hi vaig fer malament?. Al meuentendre, res. Bona presentació, cap falta de ortografia, però, la professora va considerar que vaig resumir excessivament.
La resta de treballs em van portar els seus problemes:expressar-me en català m’és difícil, pot ser per la manca de vocabulari; havia d’intentar no repetir paraules, corregir les faltes d’ortografia i que el text tingués sentit, per a la qual cosavaig fer servir correctors i diccionaris virtuals; també utilitzo el diccionari de tota la vida, aquell que guardo amb afecte des de la meva joventut. Entre milers de paraules sempretrobo la que busco, Coherència, cohesió i adequació dels textos també va ser una feina feixuga, però amb una mica d’esforç me’n vaig poder sortir fàcilment.
La qüestió dels fòrums és tema apart: no m’agrada xatejar ni adreçar-me a una pantalla amb una foto, inert, sense vida. Però em de conviure amb aquestes tecnologies, així que per no quedar-me enrere també he après autilitzar-les i he de reconèixer que és molt pràctic a l’hora de presentar treballs .
Per concloure, crec que mereixo obtenir un Excel·lent perquè he treballat bé els textos, les mevespuntuacions han sigut altes en la majoria dels treballs, he seguit amb interès els temes relacionats amb l’ortografia i la gramàtica que hem practicat a classe, i la meva actitud global haestat positiva i pro activa.
A més he gaudit de la feina, m’ho he passat força bé fent els exercicis, i crec que he millorat molt en la matèria des de el principi de curs fins ara.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El texto en el texto
  • Los textos
  • Texto
  • Texto
  • Textos
  • Textos
  • Texto
  • Textos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS