The black eyed peas

Páginas: 3 (687 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2012
BLACK EYED PEAS
Black Eyed Peas és una banda musical de hip-hop que barreja soul, pop i rap. Originaris de Los Angeles, California. És un grup musical que gracies a la seva col·laboració esta fentmoltissimes coses per ajudar a Japó. Els membres que formen el grup són: will.i.am (William James Adams): Nat el 15 de març del 1975 germà de Carl i Celene. Va estudiar belles arts. Sap tocar el teclati la bateria, té la seva propia productora de musica i la seva propia firma de roba “I'm Clothing”. apl.de.ap (Adam Pineda Lindo): Nat el 28 de novembre del 1974, ell es adoptat, la seva familiabiològica és filipina. La cançó The Apl Song és la seva biografia. Taboo (Jaime Luís Gómez) : Nat el 14 de juliol de 1975. Té un fill de 18 anys anomenat Joshua. Va treballar per les nits a Disneyworldperò ell confesa que no li agradava en absolut. Els seus hobbies són el breakdance, el hip-hop i les arts marcials. Fergie (Stacy Ann Ferguson): Nascuda el 27 de març de 1975 a Whittier, California. Vaformar part del grup Wild Orchid y més tard de The Black Eyed Peas.

La seva discografia:
1992: Grass Roots 1998: Behind the Front 2000: Bridgind the Gap 2003: Elephunk 2005: Monkey Bussines 2006:Renegotiations: The Remix 2009: The E.N.D. 2010: The Beginning

Història:

El grup es va formar en 1989, quan es graduaven will.i.am i Apl.de.ap i , junt van començar a donar-se a conèixer peralguns carrers de Los Angeles. Més tard se'ls va unir el nebot del seu mànager Jery Rivera Heller. Anys més tard van editar el seu primer material discogràfic, però mai va ser llençat per la seva comànyiadisquera (Ruthless Records), perquè aquesta no va considerar que fos un bon material i que poguessin generar interessants ventes. Més tard, el nebot del seu mànager va morir de SIDA i va sersubstituit per Jaime Gómez que va entrar a la agrupació i es va donar a conèixer artísticament amb el nom de Taboo. El seu primer disc, “Behind the Front”, va ser llençat el 1998.

Dos anys més tard...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • The black eyed peas!!
  • The black eyed peas
  • The Black Eyed Peas
  • The Black Eyed Peas
  • The black eyed peas
  • The Black Eyed Peas
  • The black eyed peas
  • The black eyed peas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS