Tipus de contractes

Páginas: 2 (443 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2012
MODELS DE CONTRACTES MÉS UTILITZATS:

1.Indefinits:

                Són aquells en els quals no es fixa una data determinada de finalització.

·         Contracte de foment de lacontratación indefinida:  Té com objectiu estimular la contratación indefinida de persones que pertanyen a certs col·lectius que tenen especials dificultats per obtenir una contractació indefinida o queestan especialmente afectats per la inestabilitat laboral.

-Joves fins a 30 anys

-Dones desocupades en professions amb una menor taxa d’ocupació femenina-Persones més grans de 45 anys, desocupats de llarga durada

-Discapacitats, col·lectius que consideri el Govern

-Persones que fan un canvi de contracte definit a indefinit.

2.Temporals:

                Aquells en els quals hi ha una data determinada de finalització de la relació laboral.

·         Contracte de Durada Determinada: Són modalitats decontractació que donen resposta a situacions, habituals en l’activitat empresarial, en les quals l’empresa necessita realitzar un contracte temporal. N’hi han de tres tipus:

o        Contracted’obra o servei determinat: Realització d’obres o prestació de serveis amb autonomia i sustantivitat pròpia respecte a la activitat habitual de l’empresa.

o        Contracte eventualper circumstàncies de la producció: Atendre les exigències circumstancials del mercat, acumulació de feines, o excés de comandes encara que es tracti de l’activitat habitual de l’empresa.

•Contracte d’interenitat: Aquest contracte té com a finalitat substituir a un treballador amb dret a reservar el lloc de treball per cobrir temporalmente aquell lloc de treball durant el procès deselecció o promoció per la seva ocupació definida.





·         Contractes formatius: Tenen com a finalitat global fomentar la contractació de persones que tenen especials dificultat per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tipus de contractes
  • Tipus de contractes
  • Tipus de Contractes administratius
  • Tipus De Contractes, Civils I Mercatils
  • Contractes
  • Contractos
  • Contract
  • la salmonella tipus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS