Todo!

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (255 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 3 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
CAMPIONAT D’ESPANYA DE VOLEIBOL

El campionat d’Espanya de voleibol de seleccions autonòmiques cadet i infantil es var disputa entre els dies 13 i el 19d’abril a la província de Huelva a les localitats d’Aljaraque (infantil masculí), Cartaya (infantil femení), Gibraleón (cadet masculí) i Punta Umbría (cadet femení).
Enaquest campionat es concentraren 816 esportistes procedents de les 17 Comunitats Autònomes més Ceuta i Melilla . He de destacar que 10 dels 816 esportistes(jugadors de voleibol) son d’Artà, un gran percentatge de jugadors a la selecció Balear de voleibol per un poble de sis mil habitants. Dins aquest deu jugadors, jo iera, i crec que tots ho passaren tan bé com jo, es una experiència inoblidable, una oportunitat per relacionar-nos amb joves de la Nostra edat procedents d’altresComunitats.
Les seleccions de Canàries, Andalusia y la Comunitat Valenciana foren les triomfadores del campionat. La selecció a la que jo he jugat aquestcampionat, es la de les Illes Balears a la categoria de infantil masculí. La selecció que va triomfar en el torneig infantil masculí fou l’equip de la ComunitatValenciana que quedar en primer lloc, nosaltres quedarem en el cinquè lloc, darrera de La Comunitat Valenciana (primer), Canàries (segon), Andalusia (tercer) i Murcia(quart).
El torneig va acabar diumenge dia 19 després d’una setmana molt intensa, a on nosaltres jugarem set partits dels que en guanyarem cinc i enperdérem dos (amb resultats molt ajustats).
Estic molt content d’haver format part d’aquest campionat d’Espanya, crec que no podré oblidar-ho mai.
tracking img