Tràfic

Páginas: 3 (510 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2012
General:
En la majoria de senyals de trànsit analitzades s’hi poden identificar una sèrie de errors comuns que un cop corregits millorarien notablement la circulació. A continuació exposaré elserrors identificats de manera general i intentaré donar solució a cadascun d’ells:
La majoria de senyals de trànsit s’han de analitzar des de la perspectiva del conductor i no pas del dissenyador, és peraixò que s’ha de tenir en compte una sèrie d’aspectes generals com són l’alçada, la forma i la dimensió. Tot i que normalment les senyals estan ben col·locades en quant a alçada (ja que abasteixencorrectament el camp visual del conductor), en quant a forma i dimensió es poden millorar majoritàriament. Per a un conductor, la senyal ha de ser visible des d'ambdós carrils del carrer, es per aixòque les senyals s’haurien d’eixamplar aconseguint una forma una mica més rectangular, més allargada (cosa que la faria més visible a distància). En quant a tamany no coincideixo amb l’estandarditzat.És cert que no s'haurien de fer senyals de dimensions més grans a les ja establertes perquè passarien a ser molestes visualment, però el tamany dels requadres o panells on hi ha cada destinació podriavariar una mica. Seguint la forma rectangular, cada panell augmentaria considerablement el seu espai interior permetent que totes les direccions, per llargues que fossin, poguessin encaixar bé, cosaque evitaria un canvi de tamany tipogràfic (s'establiria un tamany estàndard).
Un altre tema a tractar és el de la tipografia. Una tipografia adequada no és aquella que està basada en un dissenymodern, sinó aquella que tenint en compte aspectes estètics està pensada per a ser útil i llegible, sobretot en el cas de la senyalètica. Moltes de les senyals de tràfic que hem vist posseeixen unatipografia comú o similar, però també de diferent tamany o gruix. Solucionant el problema principal de les proporcions de la senyal (més rectangular) aquest problema tipogràfic quedaria solucionat quasi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trafico
  • Trafico
  • trafico
  • TRAFICO
  • Trafico
  • Trafico
  • Trafico
  • Trafico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS