Trabajo campos de concentracion

Páginas: 2 (316 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2013
Els camps de concentració
Què és un camp de concentració?
Un camp de concentració és una instal·lació en el qual hi han persones que han estat condemnades sense cap judici.Camp de concentració d’Auschwitz, a Polònia.

Qui hi havia en un camp de concentració?
Normalment, als camps de concentració hi solien haver homosexuals, presoners de guerra,intel·lectuals, grups minoritaris religiosos, etc.
Quan es van començar a utilitzar?
Els primers casos en el qual es té constància de l’ús de camps de concentració és a Cuba, l’any 1896i, poc després, a l’URSS, es van fer gulags, on s’hi destinaven presoners polítics, on els sotmetien a dures condicions de vida i a fer treballs forçats. Però on realment s’usavenera a Alemanya, per a l’extermini de persones. Els camps de concentració nazis, són els més coneguts, on s’exterminaven jueus.
Cronologia dels camps de concentració nazis
Entre elsanys 1933 i 1939, es van dissenyar els camps de concentració com a elements dissuasius del comunisme, com una amenaça de mort, de tortura, cap als comunistes. Però a partir dels anys40, es van començar a utilitzar com a camps d’extermini, principalment, de jueus.
L’any 1940, es va construir el camp d’extermini nazi més gran conegut, el camp de concentraciód’Auschwitz I. Poc després, l’any 1941, es va ampliar i es va construir una nova part, Auschwitz Birkenau o Auschwitz II, on es van exterminar més presoners. Un any després, es va tornar aampliar el camp de concentració i es va construir Auschwitz III, on es feia treballar als condemnats.
Es calcula que a Auschwitz van ser exterminades més de 2 milions de persones.Durant la dictadura hitleriana es van construir altres camps de concentració, com el de Bergen-Belsen, a Alemanya, el de Dachau, també a Alemanya i el de Gusen, a Àustria.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • campos de concentracion
  • Los Campos De Concentración
  • Campos De Concentracion
  • Campos De Concentración
  • campos de concentración
  • campos de concentracion
  • Campos De Concentración
  • Campos de concentracion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS