Trabajo Cmc

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2012
COMENTARI NOTICIA- LABORATORIS FARMACÈUTICS.

Començaré comentant una noticia que parla sobre una multa que es va posar a diverses associacions de farmacèutics per boicotejar a unlaboratori que venia a preus inferiors als de referència.

Aquesta diu que en l’any 2007 Davur (un laboratori de medicaments) va publicar anuncis sobre alguns dels seus medicaments però el preu deaquestos estava per davall dels preus continguts per la llei. Aquesta situació provocà que La Federació Empresarial de Farmacèutics Espanyos (FEFE) y més associacions varen respondre en altresanuncis i van fer un envio de circulars en les que s’indicava que aquesta baixada voluntària de preus podría provocar caiguda dels preus de següents anys...
Les comunicacions deien que Davurno tenia capacitat per abastir tot el mercat i es senyalava que davant d’una prescripció per principi actiu sotmès a preu de referència, el farmacèutic no tenía l’obligació de dispensar elmedicaments més barat del mercat en eixe moment, si no el que figurase como de “menor preu” en el annexo 5 de la ordre de preus de referència corresponent. En juny de 2007 Davur denuncià lesreferides pràctiques davant la Comissió Nacional de la Competència (CNC). Posteriorment, el laboratori sol·licità el archiu de la denuncia tras signar un acord amb la FEFE, però la CNC decidíprosseguir de oficio amb les actuacions iniciades al considerar que les conductes denunciades afectaven al interès general.

Personalment pense que els medicaments ja que es paguen en dinerspúblics oviament el més barat es el que deuria subministrar-se a la gent que el comprara encara que també es veritat que probablement no tinguera capacitat de subministrar tot el mercat.
Peraltra banda, ficar-se totes les companyies en contra d’una altra que ven mes barat no es competència leial i només ens perjudica a nosaltres (els consmidors)

La notícia la he trobat en:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trabajo cmc
  • TRABAJO CMC
  • Trabajo Cmc
  • Trabajo CMC
  • Trabajo CmC
  • cmc trabajo
  • Trabajos cmc
  • Trabajo De Cmc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS